Buna. Eu sunt baiat, uite cum privesc lucrurile din perspectiva mea
Deci in primul rand eu cred ca ai putea sa te duci la el sa ii spui ca inca mai tii la el, pentru ca relatia dupa parerea mea a fost una de lunga durata.
Daca tu chiar "crezi" ca acum fiind cu aceea fata si sta mai mult cu tine, e de treaba etc, probabil incearca sa te faca un pic geloasa ca sa il placi mai mult sau ar putea fi un motiv sa te enerveze.
Daca tu i-ai dat papucii e a 2-a varianta.
Daca el ti-a dat papucii e prima varianta.
Raspunsul a fost cum il gandesc eu, nu ma iau dupa altii!
Merit funda?
Pai si nu tu ai spus ca nu a existat nicio scanteie intre voi? De ce ar fi lucrurile diferite acum? Parerea mea este ca amandoi sunteti cam nehotarati si aveti inca unele nelamuriri in ceea ce va priveste relatia ( sau fosta relatie ), asa ca ar trebui sa va clarificati.
Pai fa ceva sa-i aprinzi inimioara.sa fie scantei. fa-l sa se indragosteasca din nou de tine, si atunci cand va veni sa se impace cu tine(o va face sigur)tine-l pe jar.fii cea mai dulce si totodata sexy tipa, fa-l sa moara dar nu ceda. fa-l sa te doreasca.sa te vrea el inapoi.singura solutie este ceea ce lipsea dintre voi:scanteia.esti fata, pune-ti in aplicare farmecul. fa-l sa ingenuncheze in fata ta potibafta:*
App, sa nu crezi ca vb aiurea. m-am despartit de iubitul meu pentru ca isi dadea mesaje cu una, numai dulcegarii. dar inainte sa-i zic ca stiu m-am purtat cel mai frumos posibil, i-am oferit tot ce a vrut, a fost totul perfect.era mirat si elfaceam multe lucruri d'astea si inainte dar acum mai mult ca niciodata am incercat sa nu dau gres cu nimic.am facut toate astea pentru a regreta pentru ce a facut. i-am zis ca stiu si i-am dat papucii. ce a facut? flori, iertare in genunchi, si alte zeci de gesturi.nu am varsat nici o lacrima si l-am facut sa moara dupa mine.imi dadeam mesaje cu un tip care ma placea.era ingrozitor de gelos daca pot zice asa)si a mers...acum e sfant. pune-l cu botu' pe labe.sunt ei niste duri.barbatii dar pana la urma sunt niste jucarii de plastilina
Ms pentru toate raspunsurile si mi-a fost foarte greu sa aleg un raspuns castigator:*
Draga mea o sa inveti cu timpul ca un barbat macar la inceput trebuie sa te iubeasca si sa fie innebunit dupa tine, altfel e timp pierdut. Nu-ti mai pierde timpul cu el, viata e scurta si e lumea plina de barbati mai ales ca undeva e unul special pentru tine, nu-l rata intr-o relatie fara rost din tinerete, mai asteapta sa vezi ce o sa fie
Pei incearca sa vb cu el intre patru ochi si... spune-i ce simti pentru el... sper ca te-am ajutat:*
Buna KiTTy. Si eu am fost pus odata intr-o situatie asemanatoare cu a ta asa ca te sfatuiesc sa te gandesti bine la ce ai de facut deorece tu sigur ai avut un motiv bun ca sa nu mai stai cu el sau chiar mai multe. Scanteia de care vorbesti creaza o relatie dar nu o si desparte. Eu cred ca sunt mai multe aici. Asa ca gandeste-te bine la ce faci. Si ca sa iti raspund la intrebari. Nu, nu cred ca mai tine la tine din moment ce sta cu alta. cel putin nu cum crezi tu. Sfatul meu e sa ramaneti priteni daca zici ca va intelegeti bine pentru ca prietenia e cea mai de pret si poate dura o viata intreaga. Sper ca ti-a folosit raspunsul meu si iti urez multa bafta. Pa
Sincer nu stiu ce varsta ai dar un om care petrece alaturi de tine un an nu poate sa te uite in 2 saptamani, insa la ceea ce tu ai scris eu cred ca nu te-a iubit niciodata automat ce te-a barfit eu zic sa-ti vezi de viata ta ca ai timp de prieteni si iubitii o viata ...nu se termina lumea la un baiat asa ca capu sus si daca el te-a barfit incearca sa nu mai cauti loc de impacare pentru ca lupul isi schimba blana dar naravu ba...imi pare rau de tine dar chiar nu te iubeste odata ce tea vb la prietenii