Incearca Sa te relaxezi. Ar trebui sa te integrezi, sa incerci sa fii ca si ceilalti, sa nu te superi. Asculta-ti mama si vei vedea ca totul va fi bine. Dumnezeu ne ajuta pe toti. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Mama ta este superprotectivă şi datorită faptului că se teme ca lumea să nu spună că NU are grijă de tine şi "te-a scăpat din mână", aşa cum bine ţi-ai dat seama te iubeşte FOARTE mult şi nu vrea ca ceva sau cineva să-ţi provoace neplăceri şi suferinţe! Asta e părerea mea.
Pff...faza cu prietenii e destul de naspa.nici eu nu am prea multi.dar sunt de parere ca trebuie sa ai chiar si un prieten dar bun, nu sa ai 1000000 de prieteni si nici unul bun,incearca sa te imprietenesti cu cineva cu care ai ceva in comun,eu una ma inteleg foarte bine cu baietii si pentru ca sunt foarte diferiti fata de fete,adica nu se gandesc numa' la sex, haine, etc.asa sunt si fetele de la mine din clasa, numai ca ele nu se joaca cu papusile ci se gandesc numai la baieti si mall-uri.eu sunt mai retrasa si imi place sa am prieteni la fel de "linistiti" ca mine.in privinta mamei tale, aici suntem identice! si eu sunt la fel! mama mea nu-mi acorda libertate deloc.ma rog nu chiar deloc.dar sunt momente in care simt nevoia sa ies afara si ea incepe cu interogatoriul.x_x.eu zic ca cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu mama ta si sa-i spui ca ai nevoie de libertate si ca nu se poate baga la nesfarsit in viata ta[chiar daca ai 12 ani]. incearca sa- spui ca sti cat de mult vrea sa te protejeze dar ca ai nevoie si de putin "timp pentru tine". sper ca ti-am fost de folos.
Buna seara. Nu ai de ce sa iti faci griji in privinta parintilor. Vreau sa iti spun ca si parintii mei sunt despartiti iar eu nu imi fac probleme, ma inteleg cu amandoi bine si ma vad cu tatal meu aproape in fiecare saptamana, vorbim la telefon foarte des. Nu te mai gandi la probleme si treci peste greutati, viata e atat de frumoasa...