Noi nu prea avem cum sa te ajuta. ai nevoie de ajutor special. daca esti minora du-te la protectia copilului si spune`i pasul(du`te cu un prieten mai mare sau o matusa/un unchi cu care te intelegi bine si sa nu te toarne).
Daca ai un venit cat de cat (depinde ce varsta ai) poti sa te muti cu chirie sa stai linistita! depinde ce varsa ai si daca te poti descurca singura, asa ai scapa de cele de "acasa"
Da sunt minora, am 14 ani peste o luna fac 15 ani :-(.M-as duce la politie dar daca nu ma cred numai pot va rog sa ma credeti, mai ales mi-e frica de tati :-( nici nu-mi vine sa-l numesc tata
Nu stiu ce sa mai fac :-(( ca iti dai seama. ca bunicamea tine cu tati etc :-(( m-as duce la pollitie dar mi-e frica ca ma duc degeaba dupa ma bate ala si mai rau, nu stiu daca ma cred:-((
Daca mergi, incearca sa nu te vada(pleaca de la o ora, vorbeste cu profesorii in care ai incredere si cu care te intelegi pentru ca si ei te pot ajuta)
Http://www.telefonulcopilului.ro/ aici te pot ajuta cu sfaturi sau pot trimite pe cineva la tine. Daca vrei poti ramane anonim si doar sa ceri un sfat.
Cât costă apelul către Telefonul Copilului?
Apelurile sunt gratuite în reţelele Romtelecom şi Cosmote, iar accesul către 116 111 este oferit de luni până duminică, între orele 08.00 – 00.00. În rețeaua Romtelecom, ne poţi suna fie de acasă, fie de la telefonul public chiar fără a introduce cartela. Dacă ești abonat Cosmote, ne poți suna de pe telefonul tău mobil.
Vorbeste cu diriginta ta sa-u impreuna cu mama ta plecati din casa pentru o vreme in care tatal tau si bunica ta o sa aiba timp sa reflecteze la ce fac. Mergeti la rudele mamei tale daca va intelegeti bine. Sa ne spui ce ai rezolvat
Daca vrei hai sa vb pe yahoo, claudiuclaudiu330, sper sa te pot ajuta ok?, astept pa pa