| Anddy7 a întrebat:

Bună, aş vrea să mă mut cu cea mai bună prietenă, dar părinţii mei nu concep încă ideea de a pleca de acasă şi spun mereu că ei ştiu cel mai bine când ar trebui să plec, ţin să precizez că am aproape 19 ani. Cănd le-am spus că vreau să îmi aleg singură ce as dori să fac pe viitor, au zis că nu ştiu să apreciez ce mi-au oferit până la vârsta asta şi cum că aş fi "rebelă". Chiar îmi doresc foarte mult să mă înţeleagă şi să accepte ceea ce îmi doresc, fără să se ajungă la ceartă sau la lucruri mai grave.
Cum aş putea să îi fac să înţeleagă că e mai bine aşa?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu tin cu ei. Tu te porti fix ca un copil de 12 ani de nu e in stare sa vada nimic decat ce vrea si punct. Incearca sa mai gandesti de ce nu vor sa te lase, la 19 ani ar trebui sa te duca capul sa-ti dai seama. Daca totusi nu, intreaba-i pe ei concret de ce nu te lasa, poate-ti mai deschid si tie ochii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand ai sa ai banii si tai si ai sa poti sa te intretii singura atunci o sa faci ce vrei indiferent daca lor le place sau nu. Esti majora iti iei bagajelul si pleci

| AdreAdre a răspuns:

Sa te muti cu cea mai buna prietena? Ce dracu? Parintii ei nu le-ar convenii sa te ia si pe tine

| AssoX a răspuns:

Ai 18 ani, vrei sa pleci de acasa? prespun ca vrei asta doar pentru distractie...dar na, ai nevoie de banii

| qpNuAmNiciOIdee a răspuns:

Daca te tine portofelul big grin le explici ca esti bine si iti permiti deci care e motivul de ingrijorare?