anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as vrea sa stiu cum pot afla nr de mobil a unui baiat care ai stiu doar prenumele al cheama ionut

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu stii mai multe informatii, nu ai cum sa-l afli. Poti doar sa il ceri unei cunostinte comune.

| EUSIATIT a răspuns:

De la prieteni comuni altfel...ionut...sunt...n...si daca mai sunt si vreo 4 5 retele de tel; ef mobila? si apoi nu ete ca la romtelecom sa dai la 931 si sa ceri informatii ...scuze dar ai gresit intrebarea...

| monyk a răspuns:

Buna, nu poti afla doar dupa prenume din pacate ca multi au acest prenume, poti afla daca ai ceva cunostinte, daca cineva are nr lui, si e dispus sa ti-l dea, sau cere-i tu personal, altfel nu...

| antonius74 a răspuns:

Simplu, mergi la registrul mondial al numerelor de telefon (il gasesti la intersectia dintre strada inexistentei si bulevardul fanteziei) si cauti prefixul pentru cei ce se numesc ionut. acum ca ai primele 5 cifre, iti zic cum sa le afli pe urmoarele: 6. e ultima cifra de la numarul de la pantofi, 7. si 8. varsta sa, 9. va fi ultima cifra de la numarul de raspunsuri de la intrebarea asta, iar 10. te las sa-l ghicesti

si varianta serioasa: intreaba-l direct sau intreaba pe cineva care-l cunoste, altfel nu ai cum.

| Guitarlove a răspuns:

Doamne, mie imi sterge-ti o intrebare care era folositoare... si intrebarile astea le aprobati? oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stii nici macar cat poarta la pantof?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Numai un prieten/ă, coleg/ă te poate scoate din impas.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am doi ionut in telefon hai ca tii dau in privatrolling on the floor
Asta e intrebare pusa de cineva de pe site, prostia nu a evoluat asa de mult, ar fi culmea ca si prostia sa treaca prin cateva etape de evolutie la fel cum au facut si maimutelehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am eu cativa vecini cu nepoti pe care ii cheama Ionut, am o verisoara care si ea are un baiat Ionut, si daca mai intreb prietenii ce Ionuti mai cunosc, pot sa iti fac o lista cu telefoane din jud Cluj si Alba. Crezi ca pot sa incep? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine nul cauta trecutul intodeauna e dureros crede-ma am trecut prin asa ceva

| poosik a răspuns:

Doar prin intermediul colegilor sau prietenilor comuni...(cu tine si cu el)