Oricine face sex inainte de 18 ani are o reputatie destul de proasta si ajunge la un nivel mizer (lumea spune ca e prost/a crescut/a) si pe alta parte nu mai ai mandria aia ca ai asteptat pana la 18 ani sa incepi viata sexuaal asa cum e logic, dupa aia poti sa-ti strici viata daca vrei, oricum avem destui minori fara minte pe lumea asta si nu trebuie sa le urmati exemplele.
Tu la cat ti ai inceputo daca pot intr? si mersi pentru ras dar am intrebare si altceva daca poti ras
19.
M-am chinuit ceva sa inteleg ce ai vrut tu sa spui dar intr-un final am reusit.Pai daca il iubeai pe prietenul tau, nu te indragosteai de altu`.Cel mai bine ar fi sa te duci cu al doilea, ca daca il iubeai pe primul, nu te indragosteai de al doilea. Oricum urat din partea ta ce faci ...O sa vezi ca o sa patesti si tu asta pe viitor.O sa iubesti un baiat dar el o sa mai placa pe alta si o sa faca ce faci si tu .
E o situaţie cam grea, ştii că la vârsta asta mulţi exagerează şi fabulează.
Dacă ai face ceva, dat fiind şi că se cunosc între ei, imediat s-ar afla în şcoală şi ai fi catalogată mai ales de colege( le ştii cum vorbesc)...
Sincer, de obicei când joci la două capete, te alegi cu inima frântă.
De aceea, nu îl amăgi pe prietenul tău dacă nu-l placi.
Totodată, ai grija la băiatu' care-ţi face semne, poate el se poartă cu mai multe aşa sau poate e într-o relaţie.
Vezi, să nu fie o chestie de moment.
Cât despre începerea vieţii...; nu te lăsa prinsă cu uşa- pe sistemu' : dacă nu faci aşea', mă despart şi alte dume de genu.
Din ce zici, văd că nu ai o problemă în a te face plăcută băieţilor, deci, nu o să rămâi singură, prea mult...
Hei ai un id de mess daca ar fi sa vb in privat vad ca te pricepi la sfaturi daca vrei? sa ma sfatuiesti daca ai placere si nu te deranjeaza astept ras tau
Sincer, eu nu am făcut decât să enunţ critic nişte prinicipii, nu prea mă pricep (spre deloc) la relaţii interpersonale, de altfel se poate observa şi din întrebările mele că, pe partea de inteligenţă emoţională stau cam slab.
De aceea nu vreau să te induc în eroare, pot să spun o părere, dacă vrei scrie-mi pe privat, o să răspund cu seriozitate.
Ca sfat general, ţie ţi-ar prinde bine nişte sfaturi de la o fată/femeie care a trecut prin lucruri de genul.
E mult mai valoros sfatul unui practicante, deoarece a trăit toate implicaţiile şi consecinţele şi ştie ce vorbeşte.
Nu trebui sa-ti fie rusine daca nu esti virgina nu inseamna ca ti se va distruge viata sociala sunt mult fete care si-o trag de la 14 ani prin toalete si nimeni nu rade de ele deci nu-ti fa grij zvonurile vin si pleaca
Mersi pentru ras oricum eu fac ce fac doar cu pr meu si daca ar fi sa ma despart de el nu as face asta cu vreun baiat decat dupa mlt timp nu asa gata hai oricum mersi tu esti ft sau baiat? daca se poate sti mersi si app as vrea sa imi ras si la chesti cu baiatul daca vrei mersi
Ai mesaj.
Ma frate toti spun ca, daca faci dragoste pana in 18 ani inseamna k esti prost/a crescut/a dar nu este adevarat tu alegi cand este bine sa iti incepi viata sexuala, chiar daca o sa faci la 18 sau mai devreme tot nu o sa mai fi virgina. Ce crezi ca toata viata ta o sa fi virgina cine crezi ca e prostu sa stea cu tine si sa nu faca nimic.In ziua de azi nu mai gasesti un baiat care sta degeaba sa te astepte pana la varsta de 18 ani ca sa faceti dragoste asta este valabil pentru tine Spetsnaz daca u te-ai inceput viata sexuala la 19 ani nu inseamna k toti trebuie sa faca la fel ca tine si scumpyk2012 incepeti viata sexuala cand esti pregatita si cand iti doresti sa faci asta dar cu un baiat care merita si te iubeste cu adevarat.