anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa va rog sa imi acordati cateva minute pentru a citi.
Eu am avut o "prietena cea mai buna". Dar mi-a dovedit ca nu era.
Sa incepem cu inceputul.Nu credeam ca voi putea vreodata sa ma imprietenesc cu ea.Se purta tare frumos cu mine, dar de la un timp numai tipa si era "dura". ea mai avea o prietena dar de ea "profita"...si a ales sa ramana cu ea mai mult.Intr-o zi eram tare fericita sa aflu ca mi-a pus 10 la fizica.Am incercat sa ma uit la ea si sa imi impart fericirea cu ea, dar mereu intorcea privirea.In pauza m-am dus la ea si am intrebat-o ce are.Si a zis ca ea "nu are norocul altora". Ma asteptam sa imi zica macar un BRAVO.Prietenele se bucura pentru fericirea celeilalte. Pur si simplu mi-au dat lacrimile si m-am dus in banca la mine.Stiam ca invidia e mare.Orgolioasa din fire, nici macar nu a venit la mine sa vada ce am.Eu mereu veneam la ea sa imi cer scuze, pana si de ziua mea de nastere.stiu.absurd.Dar am incercat sa uit si acea faza. Pe mess mi-a zis niste lucruri tare urate si m-am suparat si mai tare pe ea.Acum nu mai suntem prietene.Eu chiar tineam mult la ea, dar ea mi-a dovedit ca nu tine la mine nici macar 1%. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| onlyketoops a răspuns:

Pfffffff...daca o sa pui la suflet tot ce se petrece in viata ta, lucrurile astea o sa te distruga clar.Nici macar nu stiu de ce suferi pentru "prietena" ta.Dp cum am inteles e o interesata si isi urmareste doar interesele.Nu te lasa calcata in picioare de nimeni.

5 răspunsuri:
| Teo a răspuns:

Buna Anna.
Parerea mea este ca daca ea se poarta urat cu tine intoarceio si tu cu acceasi moneda dar nu cu vorbe urate sau cu bataie ci prin indiferenta.
Indiferenta doare cel mai tare.Doare chiar mai tare ca bataia si ca vorbele urate.
Fi indiferenta cu ea si ai sa vezi ca tot ea o sa se intoarca la tine si daca nu se intoarce atunci intr-adevar nu ti-a fost un prieten bun.
Sper ca am putut ajuta.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Phai, chiar nu o poti schimba.Is cativa oameni care vor doar sa fie in centrul atentiei, crezand ca merita toata atentia si afectiunea.si eu am avut o pr care era ft buna cu mine, dar mereu ma barfea pe la spate, cu toate ce le spuneam. poate o sa'si deie seama ca a gresit i o sa vina sa isi ceara scuze.dar daca' nu, nici uh nu insista.las'o sa'si vada de treaba si uh de a ta.va suferii cand va vedea ca nu mai are batiste pe care sa se stearga, zau daca' nu.este doar egoista si poate ca nu ii va placea daca' uh nu o sa ii fii aproape sa ii alini durerea.
nu o baga in seama, fii indiferenta ca este doar invidioasa pe tine. oamenii astia chiar provoaca scarba...srry.
big grin
poate va impacati, si daca' isi cere sczzi ca te imapi cu ea, doar daca' isi mai schimba putin atitudinea, si renunta la starea asta de egoista.

| Radioactive a răspuns:

Asa-s unii oameni...alte cuvinte nu-mi trec in minte, dar oamenii-s scarbosi, lacomi si egoisti. Imi pare rau pentru tine, ti-am citit si intrebarea aseara, cea in care intrebai daca noi credem in prietenia adevarata. Nu are rost sa iti pierzi timpul s-o impaci, caci de data asta e a gresit. Daca vine sa-si ceara scuze mai merge, dar nu tu trebuie sa te motivezi ei acum. Si e evident ca daca va impacati, va ramane mereu asa cum e, caci tu iei note mai mari si se va supara probabil si din alte motive stupide.

| TeIubesC_3871 a răspuns:

Chiar imi pare f0arte rau! nu stiu ce sa zic, si eu am patit-o cu prietena mea... daca faceam ceva si se vedea ca eram apreciata de toti baietii imd se enerva si incepea sa vb urat, dar eu am lasat.o cateva luni am inceput sa umblu cu o alta colega de.a mea, si a vazut ca ea nu mai ''insemna'' nimic pentru mine` si asa si.a dat seama ca m.a pierdut si a venit la mine sa vorbim.happy eu tot nu i.am data atentia care si.a dorit.o ea. oh go on am lasat-o si dupa cateva zile si.a dat seama ca a gresit si si.a cerut scuze big grin incearca sa faci si thu asa ca poate isi da seama ca fara tine ii e greu, incearca sa.i recastigi increderea [stiu ca e greu] dar fa.o sa inteleaga ca u esti de incredere si ca nu trebuie sa aiba invidia asta pe tine, ajut.o sa ia note mari arata.i ca iti pasa de ea dar AI GRIJA sa nu te ia dretp ''pr0asta ei''. hai ca est fata de descurci tu`! bafta kiss

| deea_4961 a răspuns:

Buna! Am citit cu atentie si sincer sa iti spun si mie mi s-a intamplat ceva asemanator. Poate ea nu era de prima data prietena ta, poate doar se folosea de tine cum se folosea de cealalta fata. Asta a fost sa fie. E mai bine ca ai aflat ce fel de persoana este inainte sa te dezamegeasca si mai tare. Dupa putea sa te impinga catre prostii( adica sa te puna sa faci alte belele sau sa te puna sa alegi intre ea si alte prietene).
Uite un alt exemplu : O prietena de-a mea tinea foarte mult la o fata si le-a abandonat pe celelalte. Si peste o saptamana sau certat foarte tare. Deci, e mai bine ca ai aflat ce fel de persoana este.
Sper ca te'am ajutat!