| RbD a întrebat:

Bunawinking
As vrea sa va spun povestea mea.
Am 16 ani luna viitoare
Acum 10 luni mi-am gasit partenerul perfect. Il iubesc si ma iubeste enorm
Doar ca avem o problema. Parintilor mei nu le place de el.
Tot timpul ma cearta daca vorbesc cu el.
El nu sta intr-un sat cu mine.
Ne vedem din Paste in Craciun.
As putea spune ca e iubire la distanta.
Si nu ne inselam unul pe celalalt.
Toata ziua vorbim pe mess, la telefon sau prin mesaje.
Doar ca ai mei ma bat la cap sa termin relatia cu el.
Si nu vreau.

Ma puteti sfatui careva? Cum as putea face sa am o relatie cu el fara ca ei sa stie?

Dau funda la cel mai bun raspunsbig grin

Mersi :*

Răspuns Câştigător
| Quiescent a răspuns:

Când iubești pe cineva cu adevărat îți asculți inima și nu sfaturile celorlalți. Tu știi cel mai bine ce-i de făcut, dacă într-adevăr îl iubești, nu te lăsa influențată și nu renunța la el. Spunele părinților tăi că acest băiat a reușit să te facă fericită, că este atent, protector, grijului și chiar se dedică relației. Părinții tăi sunt protectori și-ți vor binele, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți interzică dreptul la fericire.

Mult succes în relație. happy

12 răspunsuri:
| FORMULADTI a răspuns:

Dau dracului daca nu-l accepta lumea!

| ynna93 a răspuns:

Hm`.pai spune`le ca numai esti impreuna cu el si continua sa te vezi cu el pe ascuns.spunand ca te duci la o prietena sau iesi afara cu fetele.ceva in genu`.sau alta solutie infrunta`i spune-le ca tie iti place si ca tu crezi ca`i potrivit pentru tine si daca i`ar mai acorda o sansa ar putea chiar el sa le dovedeasca lucrul acesta. oricine merita inca o sansa nu`? alege una din ele.hee hee.dar sincer a doua mi se pare cea mai potrivita pentru ca tu daca`l consideri un partener de viata, ma gandesc la viitor desigur, pana la urma tu locuiesti cu el si nu parintii tai. apoi mai e ste si faza ca daca ei au dreptate si chiar nu e potrivit pentru tine ai sa-ti dai seama mai incolo.si inveti din propriile tale greseli`.le poti spune si asta.numai acum sa te lase si pe tine sa descoperi lucrurile astea.succes.happy

| Cineva3 a răspuns:

Spunele parintilor tai ca ai terminato cu el si tu mai vb cu el pe ascuns dar sa nu afle ei nu stiu poate ar merge incearca doar. Sper ca te-am ajutat

| Emanuela_3370 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te ascunzi de parinti tai` Cautai toate calitatile si prejintale parintilor tai:X ` nu te da batuta, incearca sa ii convingi ca e cel mai bun baiat,`! Crede-ma fara sprijinul parintilor nu veu ajunge niciunde`! Si daca intr-adevar vrei sa ai o relatie cu el fara ca parinti tai sa stie nu-i asa greu` Incepe cu inceputu`:
1)-Spunele parintilor tai ca ai terminat cu el v-ati certat si nu mai aveti nicio treaba unul cu celalalt;
2)-Vorbeste in continuare cu el asa cum faceai si pana acum insa ferestele de ochi parintilor tai`!
Insa sfatul meu e sa nu te ascunzi de parinti:*:*:*:* sper ca te-am ajutat:* Fundabig grin?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insuficiente date. Cine e el?

| ZEU93 a răspuns:

Iubirea adevarata invinge oricewinking Eu zic totusi sa continui relatia cu el, iar poate parintilor spune-i ca ai terminat-o cu el si incearca sa stergi mesajele de pe telefon ca parintii sa nu stie big grin

| Minks a răspuns:

Niciodata nu poti sa spui ca ai gasit partenerul perfect vazandu-l doar pentru scurt timp intre perioade mari de timp
Poti fi convinsa abia dupa ce o sa petreci mult timp impreuna cu el.

| anadragutza a răspuns:

Eu as zice sa zici asa la parinti tai''mama si tata m-am despartit de prietenul meu pentru ca nu a mers iubirea la distanata'' voi o sa va intalniti dar nu o sa mai mergeti acasa la tine si gata! funda?

| bradysandro a răspuns:

Parinti lui te accepta? daca ai lui te plac atunci ai avea ceva sanse sa fi cu el Daca nu nai nici o sansa

| Betty18 a răspuns:

Partenerul perfect la 16 ani? Stai linistita ca o sa mai apara si altii! Tu poate nu-l inseli, dar de el nu ai de unde sa stii...

Cat despre parinti mai tine relatia cu tipul ala cat timp mai poti ca poate or sa inceapa sa ia masuri mai drastice sau incearca sa-i faci sa inteleaga ca tu tii la el si ca e un baiat bun (asta daca chiar este) si sa-ti explice si motivele pentru care nu il plac ei.winking

| Patry a răspuns:

Spune-le parintilor tai sa nu te tot bata la cap pentru ca parinti lor nu lea interzis ca sa fie ei impreuna si sa nu se mai bage atata ca ar putea fi in locul tau si ar suferi ca si tine! Spune-le cu tupeu pentru ca nu au dreptu sa se bage! Arata-le te rog raspunsul meu!

| Julia89 a răspuns:

Incearca sa te intalnesti cu el pe ascuns,pariti tai sunt non-stop acasa? cand nu sunt dati-va intalnire,cu timpul o sa accepte demostrati-le ca relatia voastra e una serioasa bazata pe iubire,sinceritata la un moment o sa cedeze,e imposibil sa se bage in relatia voastra,daca ei tin la fericirea voastra mai ales a ta pentru ac esti fiica lor, nu vad ce ar putea face sa nu il accepte.le-a facut ceva prietenul tau parintilor tai,are o reputatie proata pentru ca in sat se aud multe de la un cap la altul? altceva nu vad care e motivul pentru care nu il accepta? multa bafta nu te lasa intimmidata de parinti urmeaza-ti inima nu ai nimic de pierdut decat poate niste certuri dar stii vorba aia,, caini latra, ursul merge"totusi intr-o masura.nu poti ignora sfaturile parintilor in orice context dar aici ai putea lua doar anumite parti de la ei.bafta