anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,as vrea si eu sa imi ziceti parerea voastra,am stat cu un baiat de doua ori,si de fiecare data inainte sa stam el imi facea in ciuda cu alta. Dupa ce ne-am despartit a doua ara nu o mai vb cu mine,si are prietena.Voi ce creddeti ii mai place de mine?
Inainte sa fim iubiti, iesam pe strada vb, radeam ne comportam ca doua personae care se iubesc dar nici unu dintre noi nu-am a zis nimica.

5 răspunsuri:
| lovegirl15 a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el? Spune-i frate in fata ce concluzii ai tras, nu mai umbla pe ocolite. Daca te place sau nu, asta numai el iti poate sti.Nimeni nu poate sti ce crede el despre tine,daca te place sau nu, mai ales niste persoana care nu stiu nimic despre el, nu l-au vazut niciodata.Ia initiativa, vorbiti. Daca nu-i spui nimic, nu vei sti niciodata daca te-a placut vreodata si vei ramane cu regretul ca nu ai incercat sa afli.
Succes!

| Ale25 a răspuns (pentru lovegirl15):

Da el acum are prietena si nu mai vb cu mine, si nu inteleg dc...
Si faptul care ma deruteaza cel mai mult ii fapul cum ma priveste.:X

| didiDia a răspuns:

Ce ma distreaza voi, pustoaicele de 13-16 ani cand scrieti,, am stat cu un baiat''. Unde ai stat cu el, la coada la paine sau unde?rolling on the floor

| CamiiBăă a răspuns:

Eu cred ca nu :* sad. Oricum nu trebuie sa fi suparata daca nu te place :''Balta are peste''

| Ale25 a răspuns:

Cel mai mult ma deruteaza privirea lui....si noi de cand ne-am cunosc eram foarte arpopiati.