Buna Poi conversatia difera de la o persoana la alta. Vreau sa spun ca am iesit cu persoane foarte de treaba si care erau mereu fericite si parca ma energizau si normal ca si conversatia a decurs foarte bine, insa uni baieti erau atat de plini de ei ca abia deschideau gura iar daca ziceam ceva mi se raspundea sec depinde foarte mult de acel baiat. daca este o fire mai deschisa, sociabila atunci o sa vezi ca tot timpul se vor gasi subiecte de discutie, daca este unul inchis si,, macho'' atunci orice efort ai face sa deschizi un subiect nu iti va fi rasplatit pe deplin... PS: daca nu merge de la prima intalnire si dai de unu de asta mai INCREZUT nu fi dezamagita, cu siguranta o sa dai si peste baietii sociabili si draguti :* Bafta
Piveste acea zi ca cea mai frumoasa zi din viata ta. Stiu ca ai mari emoti, mai ales cu cat te apropii mai mult de locul de intalnire; bucura-te ca le ai pentru ca la a doua nu va mai fi la fel. Au asa mult farmec fetele timide; cele indraznete sunt pe toate drumurile, s-au saturat baietii de ele. Nu invata un discurs de acasa, spune ce crezi atunci si, cel mai important: zanbeste cand il vezi prima data, iti va da incredere in tine.
Si ca sa vezi ca functioneaza, pe drum spre intalnire, zambeste catorva persoane pe strada, de varste diferite. Chiar daca reactiile sunt diferite, oamenilor li se incalzeste inima la zambete, desi uneori nu raspund la ele. Inca ceva: toate se intampla cu un motiv. Daca nu a mers prima intalnire nu e sfarsitul lumii. O zi frumoasa!
Acum e fain....la inceput mi-a fost destul de greu[parintii mei nu mi-a dat voe sa ma intilnes, fapt ca aveam 14 ani.mereu imi gaseam motive sa es din casa, ba ii ziceam ca is la antrenamente(praktic basket din kl 3)ba ca ma duceam cu prietenele in parc, asa a fost 11 luni pina ce surorile mele sa hotarit sa ii zica parintilor de mihai(prietenul meu)si ca e un baiat bun si trebuie sa faca cunostinta cu el pentru a fi si eu si ei in siguranta.in fine au acceptat, i-a placut de el, iar acum avem un an si 7 luni de cind ne intalnim si ne intelegem perfect, tinem mult unu la altu..am uitat sa spun ca mihai ii cu 2 ani mai mare decit mine)e fain sa te intilnesti:p