| pintexim a întrebat:

Buna as vrea si eu un mesaj prin care ii multumesc mamei ca ma ingrijeste ca imi este alaturi etc...Eu nu prea am imaginatie si nu prea stiu sa imi arat sentimentee mele fata de ea.

Răspuns Câştigător
| Crocaa a răspuns:

Buna.Am un text foarte emotionant, la citirea caruia mi-au dat lacrimile si eu l-am scris sub forma unor biletele si pe fiecare am scris cate o propozitie.Am sa-l scriu acum:"Daca vreodata am uitat sa-ti mai spun cate un "te iubesc"/ Daca firea-mi patimasa m-a indemnat la vorbe grele/ Daca norii s-au adunat pe cerul lumii tale si eu nu ti-am fost alaturi/ Daca florile ti-au zambit in vreo dimineata si eu le-am calcat in picioare/ Daca gura-mi spurcata a rostit nimicuri surde/ Daca am plecat urechea la micimea lumeasca si daca am facut sa curga lacrimi din frumosi-ti ochi..PENTRU TOATE ASTEA, IARTA-MA! Caci nu voi uita nicicand mirosul tau unic de mama, confortul sufletesc pe care il simt tot timpul cand ma gandesc la tine.Nu voi uita niciodata, oriunde as fi in lume, ca acolo unde esti tu se numeste ACASA si ca nu ai uitat niciodata sa-mi fii maicuta! Te iubesc si promit ca nu voi uita niciodata sa fiu copil, asa cum nici tu nu vei uita vreodata sa fii mama!"

3 răspunsuri:
| Dvmasster1 a răspuns:

Uite un site de mesaje de dragoste pentru mama: http://www.declaratii-dragoste.ro/mesaje_de_dragoste_mama/. :D

| tomi10 a răspuns:

Uite iti spun eu de la mine eu sunt creativa. draga mama iti multumesc ca ai grije de mine ca m-ai ajutat la bine si la greu ca mai invatat sa merg sa spun mama te iubesc, fara tine este ca si o floare fara petale.ti-e iti pot spune ce simt cu adevarat.te iubesc draga mama si iti doresc multa sanatate. sper sa iti fie de folos nu e greu pentru mine eu cu asa ceva ma ocup

| GirlLove a răspuns:

Draga mea mama, Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine... si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alaturi de mine mereu. Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. Cu multa dragoste,