Stii,tu nu ar trebui sa ai astfel de ganduri fata de parintii tai.Da,uneori chiar sunt enervanti unii dintre ei,dar sa nu uitam ca sunt sange din sangele nostru...Da, ar fi o solutie sa fim un pic mai distanti o vreme, ca sa isi dea seama ca au gresit(asta in mintea noastra).Dar nu e si cea mai sigura cale...OK, stiu ca nu ma vei asculta, asa ca iata ce ar trebui sa faci:
1.Incearca sa stai mai mult singur.
2.Invata extrem de bine la scoala si fi ireproosabil(as o sa isi dea seama ca au gresit in privinta ta-poate nu le placea cum te comportai sau invatai, dar nu stiau cum sa iti spuna asta, in plus, nu o sa se mai iste certuri in privinta asta
3.Cand iti propun sa mergi undeva cu ei refuza plin cu raceala...
4. Daca te iau cu frumosul, tine-te pe pozitii, adica sa nu izbucnesti in lacrimi si sa le spui ca iti pare extrem de rau ca te-ai comportat ca un strain, spune-le ce te deranjeaza la ei(daca ai tupeul sa le spui direct)sau indirect
ok, sper ca te-am ajutat.
Pai in primul rand nu cred ca ar trebui sa racesti relatia cu ei... Daca crezi cu adevarat in Dumnezeu, roaga-te in fiecare seara la El sa-i faca cum simti tu nevoia pe parintii tai.
Imi pare rau de situatia ta. Poti sa ai o discutie sincera cu ei si sa le spui ce simti in legatura cu modul in care se poarta cu tine. Sper sa iti fie util urmatorul articol.http://www.jw.org/......re-reguli/