Renunţă, nu merită. Şi eu am la şcoală doar 2 prietene, dar asta este! Trebuie să înghit... Iar în legătură cu tine, încearcă să nu te mai gândeşti mereu la asta, pentru că îţi faci foarte mult rău fără să-ţi dai seama. Şi nu numai ţie, şi celor din jur, deoarece dacă te văd tristă ei nu pot fi veseli, pentru că te iubesc! Mă refer la familie. Păăi, o zi bună şi multă sănătate!
Ştiu eu?! Ai putea, totuşi, să le mai acorzi o şansă, dar să fii oarecum mai distantă cu ele, aşa îşi vor da seama că au greşit şi le va părea rău. Nu uita: Indiferenţa doare cel mai tare!
Sincera sa fiu nu am avut rabdare sa citesc tot dar in mare am inteles cam despre ce este vorba. tu incearca sa nu mai fii atat de suparacioasa, si mai ales sa te superi si sa nu spui ce ai pentru ca in final te vor exclude prietenele tale din grupul lor. daca vezi ca nu iti sunt prietene adevarate nu iti face nervi degeaba si nu mai murii tu atat sa iesi cu ele, fa-i tu pe indiferenta si lasa-le pe ele sa se roge de tine alegeti nu mai mult de 2 prietene sa fie cele mai bune sa ai cu cine sa iesi cu cine sa vorbesti si sa te sfatuiesti.
Daca vreti sa comentati, comentati in alta parte, eu am nevoie de ajutor nu de altceva.
Da nu ai scris prea mult
Pai da eu din cate am inteles pe tine nu te lasa in oras da?
Si apoi fetele erau dragute i sarbatorita o zis sa mergeti in parc dar tu nu ai acceptat
si dupa aia o zis ca merg ele in oras fara tine si te-ai suparat dapu scuzama de ce nu ai acceptat pentru prima data?
E greu. incearca sa nu te mai gandesti.si din cate am inteles te intelegi si cu Carmen incarca sa legi o prietenie cu ea sau cu alte persoane cu interese comune ca sa va puteti intelege