| Ioana0000 a întrebat:

Buna happy!
Asa cum orice fata si-ar dorii un baiat care sa-i trimita mesaje la ora 3 noaptea cu "Te iubesc" si care sa stie sa poarte o conversatie, sa fie genul acela mai special, voi, baietii ce va doriti de la iubita voastra? Cum ati vrea sa se comporte ea cu voi?
Sa spunem ca sunteti cu fata care va iubeste sincer, si e draguta, inteligenta, va apreciaza, etc. La un moment dat relatia devine monotona, ce ar trebuia sa faca fata pentru a va face sa va indragostiti de ea mai mult, pe zi ce trece?

Răspuns Câştigător
| Bogdan01234 a răspuns:

Intr-un fel sau altul trebuie sa ii dau dreptate lui Andy. intr-o relatie nu exista monotonie doar lipsa de interes mai mult sau mai putin. acum vad ca tu te interesezi si vrei sa schimbi ceva. nu stiu daca trebuie sa faca neaparat fata ceva pentru ca ar trebui sa vina din ambele parti ceva. despre asta este de fapt vorba intr-o relatie. toate relatiile au momentele lor de goliciune, de ''monotonie'' dar poate fi din foarte multe cazuri. sa ai o problema sau ceva mai diferit in viata particulara, sau ganduri diferite sau idei diferite. dar in final totul ajunge sa se rezolve. daca chiar vrei sa faci ceva atunci fa ceva ce nu ai mai facut pana acum. eu de exemplu imi doresc sa fie atenta cu mine, sa imi scrie ceva frumos din cand in cand, insa nu prea mult pentru ca si aia strica, fiecare are nevoie de spatiul lui personal putin indiferent de cat timp sunteti impreuna. sa faca anumite gesturi care sa imi arate ca ma iubeste. sa ma sune asa dintr-o data sa ma trezesc cu ea in fata usii mele dintr-o data sau sa ma astepte la scoala fara sa spuna nimic ( asta sa fi atenta ca poate sa nu ii placa atat de mult ) nu stiu, sa vina dintr-o data cu ideea de a iesii impreuna si a face ceva mai special ce nu faceti in fiecare zi. lucruri de genu. un baiat nu are nevoie decat de atentie, de siguranta si de dragoste din partea unei fete.

1 răspuns:
| AndySchleck a răspuns:

Nu exista relatie monotona. > deoarece dupa casatorie abia mai ai timp de familie avand in vedere faptul ca 8 ore esti la servici ori ca adolescent mai trebuie si inveti nu stai doar cu iubitul/a, insa chiar si in cazul in care sa spunem ca iti petreci 24/24 7/7 cu iubitul/a nu se poate vorbi de monotonie, ci doar de faptul ca nu exista dragoste adevarata