anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseară am vazut ca prietenul meu vorbeste cu o colega de servici pe whatsapp. Vedeam ca mereu era conectat si mie nu imi scris însă spunea ca nu vorbeste cu nimeni. Aseară am vazut ca avea un mesaj de la ea. Noi suntem impreuna de 2 ani si 3 luni, fata respectiva are prieten de 5 ani si par ca se inteleg foarte bine. Maine este ziua lui. Mai merita sa merg la el sa ii fac o supriza? nu stiu cum sa procedez!

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fa ce-ti spune inima. Oricum, este o problema prea personala si prea legata de suflet, ca sa-ti spuna cineva, chiar si cel mai apropiat prieten, ce sa faci.
Doar un singur sfat: pana sa sari la concluzia cea mai teribila, epuizeaza toate variantele. Poate au vorbit doar despre serviciu, sau poate au ceva surpriza de ziua lui, pentru colegii lui, etc.

| mgtow a răspuns:

Bagi divort si pleci acasa

| Aasdfghj a răspuns:

Atata timp cat nu te lasa sa vezi mesajele si le ascunde de tine, e clar ca e ceva in neregula.

| neutrino a răspuns:

Merita chiar mai mult.

| Kenya a răspuns:

Nu cred că dacă e de 5 ani cu acel băiat te-ar înșela, oricum merită să îi faci.

| e1xtz a răspuns:

Din alte zeci de intrebari ale tale rezulta cat esti de disperata, geloasa... posesiva.

Cel mai probabil intr-o buna zi se va satura si te va lasa. Daca nu a facut asta pana acum este ca se cinplace probabil in starea asta.

| Sunshine23 a răspuns:

In in locul tau i-as face o mica vizita colegei sau as vorbi cu ea pe tel. sa-i bag mintile in cap.

| Craciu1 a răspuns:

Da merita, poti sa-i daruiesti ceva, dar numai daca asa consideri tu... happy.