| I1miss1you1Baby a întrebat:

:*
Aseara m-a cautat un baiat m-a tot sunat si nu i-am raspuns... a venit la mine acasa si a batut la geam si nu am raspuns, nu am nimic cu el de accea nu stiu ce la apucat.Este o fata care tot ce aude despre mine ii spune prietenului meu, iar azi mi s-a parut ca stie despre acest incident. Acum nu stiu ce sa fac sa ii spun prietenului meu ce s-a intamplat, imi este teama sa nu se supere pe mine sa inteleaga gresit sa creada ca eu am ceva cu acel baiat :[ Ma puteti ajuta?
fundita tongue

9 răspunsuri:
| CocoMexii a răspuns:

Ar fi bine sa ii spui, ca este un tip care tot te cauta dar nici macar nu sti cine e si ce vrea. poate fata aceea va scoate niste perle intre timp si va iesi nasol. happy

| IloveME a răspuns:

Daca taci si nu ii vei spune nimic, atunci cand va afla din alta parte fi sugura ca va sti sigur ca ai avut ceva d ascuns si se va supara!
Ia-ti inima in dinti si spune-i! nu cred ca se va supara, il va deranja pentru ca esti prietena lui.
Succes!

| MitroKta a răspuns:

Spune-i ce s-a intamplat. Explica-i corect si exprima-te bine, fara sa te scuzi inutil, ca sa nu te inteleaga gresit. Nu-ti fie teama de interpretari, pentru ca atunci chiar va interpreta gresit.

Răspuns utilizator avertizat
| mg112mada a răspuns:

Buna, nu stiu cum as putea sa te ajut, pentru ca eu sunt genul de fata care impune ceva de la inceput si careia nu ii place sa fie controlata si uraste chestiile astea gen gelozie. Daca nu s-a intamplat nimic intre voi, atunci ce sa ii explici?! Ma refer la tine si ala care te deranja.Mi se pare o prostie sa te temi ca se va supara... Dupa mine as spune ca este unul care ma enerveaza, si ca aseara a vanit la geam la mine si mie mi-a fost frica sa ies, daca il stii mai bine facut il poti ruga sa faca ceva cu baiatul ala, desi nu prea recomand, dar cel mai bine ar sa ii explici situatia prietenului tau si sa il rogi sa mergeti impreuna sa vorbiti cu pers resp. pentru ca asa va vedea si celalalt ca tineti unul la altul si va ajutati.Asta este singura solutie...Dar fara batai si chestii de astea.Nu stiu, mie mi se pare absurda chestia asta.Adica, daca nu s-a intamplat nimic, nu ai de ce sa iti faci griji. Sper ca te-am ajutat!

| TumblrAddict a răspuns:

Pai explica-i ca nu ai nimic de a face cu respectivul si te va intelege, cred...

| Alinush09 a răspuns:

Buna, daca prietenul tau te iubeste si are incredere in tine o sa inteleaga si in fond nu ar avea de ce sa se supere ar trebui sa fie mandru ca te curteaza si altii dar tu ai ochi numai si numai pentru el.

| ema12miss a răspuns:

Spune-i stai linistita dar trebuie sa ii zici ca nu il inseli