Cheama-l sa va intalniti,si asa vorbiti, spune-ti punctele de vedere si explica-i ca nu ai gresit cu nimic. Spune-i ca inca il mai iubesti si intraba-l daca si el simte la fel, iar daca nu numai are rost sa mai stai de vorba cu el.dar daca da atunci vorbeste mai departe cu el! nu te lasa! Deci Curaj! Succes:*
Asa sunt femeile sunt intr-o continua alergatura cum sunt catelele Stai linistita daca te iubeste te cauta el Te pup
Cat urasc chestiile de genul asta
Mie imi place ca relatia mea...sa fie oarecum independenta, asta insemnand ca eu si cu el sa nu depindem de nimeni. Ma refer, ca nu mi-ar place sa existe persoane care sa aiba puterea ca sa zic asa, de a se baga in relatia noastra, indiferent, ca face asta prin vorbe sau altceva. Am cautat baieti cu care asi fi putut sa am o astfel de relatie, si sunt fericita ca insfarsit am gasit. El e singurul in care pot sa am incredere, si ca zic asa, ne ascultam reciproc. Nu exista p***e sa se bage intre noi, sau bulangii, pentru ca nu le permitem. Eu zic sa iti cauti unul cu care crezi ca ti-ar fi mai bine, tu esti pe primul loc.
Du-te la el pe motiv ca i-ai adus bluza.O returnezi si ar fi normal ca el sa-ti multumeasca. Apoi incepeti cu "cmf?" si il duci in punctul in care v-ati oprit. Vorbiti despre asta si lucrurile devin clare.Bafta!