| andreeaaa1 a întrebat:

Asta nu e tocmai o intrebare... vreau sa va zic of-ul meu.De la prima vedere familia mea pare una placuta si iubitoare dar daca traiesti in ea iti shimbi parerea.Eu locuiesc cu mama bunica si doi unki de ai mei si tata care uneori este plecat pe la tara[acolo munceste]. Unchii mei nu se impaca bine.se cearta cam des si ceruti ingrozitoare asta include si bataia. ultima data s'au certat foarte tare acum cateva zile cand s'au si batutsigh atuncii cand consuma bauturi alcoolice se cearta cel mai rau.Noroc ca a fost tata sa ii desparta altfeloh go on numai suport vreau o familie normala.Cand vad ca prietenii mei au familii fericite si perfecte si cand ma gandesc la a mea.:-

10 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @andreea! Trebuie să vorbești neapărat cu părinții tăi despre acest aspect care-ți poate afecta toată existența. Știu că nu este simplu să locuiești separat, dar ai tăi trebuie să ia o decizie serioasă în această privință.
O seară liniștită îți doresc!

| thealchemist a răspuns:

Nu-ti fa griji, nu exista familii "normale", orice familie e mai mult sau mai putin disfunctionala. daca la virsta adolescentei e normal sa ti se para ca ai o familie care nu se potriveste cu ce ai vrea tu in timp vei realiza ca de fapt toate familiile au probleme.

| Kylexy a răspuns:

Vorbeste cu parinti tai, ca din tot ce sa intampla tu esti cea mai afectata.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Toate par perfecte,toate par frumoase si fericite, dar nu exista familie fara necaz! nu exista familie fara suparari si fara probleme...
si nu spun asta doar asa, ci pentru ca asa este.asa am zis si eu la inceput, dar trebuie sa privesti mai adanc decat ce se vede.
un mar poate fi frumos in exterior, dar stricat pe dinauntru.

| cristi13 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai. Spunele ca te deranjeaza certurile lor.ca te demoralizeaza si ca vrei si tu o familie linistita si fericita ca a celorlalti prieteni ai tai.Pur si simplu nu mai suporti. Sunt sigur ca te vor intelege desigur nu vei vedea schimbari imediate dar pe parcurs.Cred ca unchii aceia sunt fratii tatalui sau a mamei si ca a fost casa lor acolo unde locuiti voi in momentul de fata.ma rog e complicat dar sunt foarte sigur ca parintii tai o sa inteleaga prin ce treci tu si vor lua masuri...care iti vor placea mai mult sau mai putin sad... Bafta multa cu familia ta "buclucasa".wave

| Bogdana91 a răspuns:

Cel mai bine este sa-i spui of-ul tau mamei tale. Ea e singura care te poate ajuta. Cel mai bine ar fi sa va mutati intr-un apartament/garsoniera doar tu si parintii tai. Este destul de grav ce se intampla. Nu vreau sa te sperii, insa am cunoscut un caz asemanator cu doi frati, iar acum unul e la inchisoare si celalalt e mort( adica unul dintre ei l-a injunghiat pe celalalt). Si tatal tau risca foarte mult in momentul in care intervine intre ei... Vorbeste cu mama ta, apelati la autoritati daca alta solutie nu exista.

| Rossey a răspuns:

Deocamdata nu ai ce face.Asta este familie ta.Si trebuie sa o accepti.Asa a vrut Dumnezeu si intr-o zi o sa-si aminteasca si de tine.Dar atata timp cat nu-i include pe parintii tai, eu consider ca sunteti o familie fericita.Gandeste-te mai mult la acest lucru.Pentru ca parintii sunt pe primul loc.Iar o familie este formata doar din copil/copii, mama si tata.Dup-aia vin celelalte rude.

| ComputerGeek a răspuns:

Mda, imi imaginez ce greu poate fi pentru tine. Dar gandeste-te ca fiecare are un of, mai mic sau mai mare...Nu esti singura, un prieten mi-a spus ca tatal sau l-a invatat ca de fiecara data cand pierde ceva sau ceva rau se intampla, sa gandeasca asa:''Lasa ca Dumnezeu ti-a rezervat ceva mai bun''

| BlackRose08 a răspuns:

Off. nimeni nu are o familie perfecta asta e sigur happy. Si la mine de la prima vedere totul e perfect. Cu parintii ma inteleg foarte bine, nu am nici o treaba, cu bunica la fel. Dar. mama mea are un frate care anul trecut s-a casatorit si are o fetita de aproape 4 ani. Aceea fetita e cel mai scump lucru din viata mea, as face orice ca sa o am aproape de mine si sa o vad fericita, ea e mai mult ca sora mea pentru mine, dar parintii mei cu el s-au certat de un an straight face iar ultima data cand am vazut-o a fost in februarie straight face mai rau e ca ea a stat la tara de la Paste pana acum recent straight face. Imi vine sa mor, pentru ca inainte era mai mereu la mine acasa, chiar am tipat pe ea odata straight face dar acum cand ma gandesc la ea mi se sfasie inimastraight face.

Ti-am spus si eu of-ul meu straight face. Asa ca stai linistita nimeni nu are familia perfecta. Poate ai putea incerca sa vorbesti cu parintii, sau cu unchii (daca e posibil). Eu iti urez multa bafta si nu uita ca nimeni nu are familia perfecta. Chiar daca,, la suprafata,, totul arata perfect, asta nu inseamna ca asa si e! :*

| xcopiluljudecat a răspuns:

Nu baga in seama...incearca sa le povestesti ceva de bine despre amandoi...Si sa isi aminteasca de vremurile cand erau copii si se intelegeau.