| mirunaaa96 a întrebat:

Buna,astazi e prima zi cand lucrez, chiar si acum sunt aici si prietenul meu imi face figuri, ca si cand as veni aici sa fac prostii. M-a intrebat daca m-au bagat baietii in seama si chestii din astea penale. L-am si intrebat aseara cat crede ca o sa mai tina relatia si mi-a zis ca mult timp dar nu stiu cum o sa mearga din cauza ca lucrez si eu. Is normale chestiile astea? Adica nu is curioasa sa ii dau in fiecare zi explicatii si sa ii spun ca chiar nu fac nimic.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa terminati curand relatia e prea gelos

| Drolja a răspuns:

Daca inainte de a avea un serviciu, obisnuiai sa vorbesti cu baieti, sa fii prea familiara cu ei sau sa imparti cu ei cate o savarina, e normal ca iubitul tau sa nu aiba intr-atata incredere in tine, incat sa nu te verifice si sa se reasigure de fidelitatea ta.

Pe de alta parte, se prea poate sa sufere de o forma ciudata de obsesie; cum ar fi gelozia.

| ywar a răspuns:

Gelozia se ingemaneaza cu prostia, nesiguranta de sine si nebunia. Prostia nu e tratabila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva normal sa te intrebe chestiile astea, dar nu acum la inceput. Ii pasa de tine si vrea sa fii doar a lui, de aia apar intrebari sau discutii de genul.
Chiar daca nu crezi, un baiat simte imediat cand ceva nu e in regula cu iubita lui, sau daca altcineva vrea sa i-o fure. Prin urmare, el se pune in garda de acum, sa fie pregatit. Explica-i ca nu are de ce sa isi faca griji, dar intrebari de genul or sa mai apara. Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„Salut! Sunt cam gelos, iar prietenei mele nu-i place asta si vrea sa-i redau libertatea.Cum sa scap de gelozie si cum pot sa nu ma mai gandesc tot timpul la ea, in sensul ca vorbeste cu altii. Vreau sa-i redau libertatea.

P.S.:Relatie la distanta"
Aceasta este o întrebare postată pe acest site. Poate că și el gândește la fel. Discută cu el despre asta.
(Îmi cer scuze că am copiat postarea persoanei respective, dar m-am gândit că ar fi de ajutor).

| Tinna666 a răspuns:

Uite care e parerea mea.e ok sa te intrebe la inceput cum e, ce persoane ai in jurul tau etc dar daca o sa inceapa cu gelozii si faze de genul in fiecare zi scapa de el.iti spun din propria experienta ca daca ii accepti geloziile astea o sa faca tot mai rau si va incerca sa te controleze mereu si te va acuza de lucruri pe care nu le faci..la mine se ajunsese in stadiul in care era gelos si daca mergeam sa cumpar ceva de la magazin, sa imi spuna ca daca stau de vorba cu un coleg de scoala am cv cu el si chestii de genul..ai grija cat ii perimiti si daca ceva te deranjaza discuta cu el si daca nu isi schimba atitudinea, parerea mea e sa pui punct happy

| mirunaaa96 explică (pentru Tinna666):

Se cam intampla asta dar mai trec peste, daca o sa imi faca numa asa de acum o sa se termine tot, multumesc frumos pentru raspuns.

| MorganaM a răspuns:

Lucrezi intr-un bar sau ceva local de se comporta asa?

| mirunaaa96 explică (pentru MorganaM):

Nu,e o firma, un loc unde stau doar jos si bag niste hartii in cutii.

| MorganaM a răspuns (pentru mirunaaa96):

Atunci mi se pare foarte ciudat. Probabil ca e un gen de baiat mai posesiv.
Nu stiu....cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa ii arati ca e ciudat ce face el, punandu-l si pe el in situatii asemanatoare cu cele in care te pune el pe tine, ca sa inteleaga cum te simti.
Cu vorba, nu cred ca intelege asa bine precum ar intelege practic.

| Basthet a răspuns:

Bună!
Miruna, ai răbdare cu el. Cred că se teme să nu te piardă, acum că mergi într-un mediu în care el nu poate fi alături de tine. Explică-i frumos că te duci acolo ca să câștigi un ban și că băieții îți sunt tovarăși de muncă. Fiind prima zi de muncă, nici nu ai de unde să știi că te va întreba în fiecare zi. Încă o dată: ai răbdare cu el, dacă ții la el!
Fericire!

| mirunaaa96 explică:

Sunt cu el de 2 ani, si la scoala il sun tot timpu, nu ma aude sa vorbesc cu colegii sau chestii de genu si la lucru abia daca vorbesc cu ei.