| andreeaaa1 a întrebat:

Astazi oprietena mea cea mai buna m-a chemat afara.In fine am iesit si ne-am dus la o alimentara.Si au venit mai mullti in fine. Apoi m-a sunat maikmea sa vin pana acasa pe mine nu ma lasa sa stau pe acolo is rromi etc.Si eram suparata fiindk putea macar sa zic ca nu vine ca sta acolo. Apoi i-am trimis 3 mesaje si i-am zis ca puteai sa vii sa stai cu mine chestii din astea.Si dupa aia cand a vazut mesajele mi-a trimis un mesaj ca m-am saturat de tine si pe mess m-a facut Frustrato.paranoico.enervanto.esth penibila.esti patetica. Logic ca m-a durut zice ca sunt o victima etc.Astazi de cand am plecat de acolo era vreo 3 fara ceva am inceput sa plang?
Ce as putea face sa trec peste asta?

5 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Sa nu mai pui la suflet!

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Nu te pune cu prosti ca o sa devi ca ei

| MarianFCD a răspuns:

E clar ca nu e o prietena demna fata de tine pentru ca in mod normal trebuia sa te conduca acasa, chiar daca a ales pana la urma sa stea in cercul ei de prieteni. Poti sa iti gasesti prieteni mai fideli ca pe viitor sa nu se mai intample asemenea lucruri. Priveste viata cu zambetul pe fata, asta nu e un rost de suparare, se pierd foarte multi prieteni si nu esti singura. Ce varsta ai?

| 2341234567 a răspuns:

Mai deci nu asa sunt prieteni.Fa-ti alti prieteni sa te merite...:*

| blacklove09 a răspuns:

O prietena adevarata nu ar fi facut asta, dar si eu m-am certat cu una din prietenele mele.Sunt 2 posibilitati:1sunteti copii va veti impaca2vei trece repede peste, caci nu e singura de pe planeta asta.Succes!