Cred că un certificat de la ginecolog care îți atestă virginitatea i-ar aduce zâmbetul pe buze și ceva mai multă liniște în suflet.
Dar poți încerca și cu un bilet la meci și un "tati, te iubesc"...
Pai, ai putea sa ii iei o garoafa, cu tote ca e barbat, si... depinde daca ai cativa bani pusi de-o-parte. Poti sa iei un parfum, sau sa ii fai o felicitare, sau... sa ii gatesti ceva. Daca ii plac dulciurile fai un tort si daca nu-i plac fi atenta aici la o mica reteta foarte USORA : Deci i-a niste bete de frigarui ( daca nu ai asa ceva poti folosi scobitori, dar o sa iasa mai mici), niste sunca presata, sau salam, sau muschi, stii la ce ma refer., branza, cascaval, rosii, ardei sau castraveti. ( bineinteles ca poti adauga si alte ingrediente care ii plac tatalui tau), si colturile de la o paine. Bun, acum le pui pe toate pe betele de frigarui (scobitori). Sunca o tai in bucatele mici si o rulezi, apoi o introduci pe bete, si salamul la fel, apoi branza o tai in cubulete mici si la fel, o introduci, rosia o tai in cubulete mici, castraveti ii tai rondele, iar ardeii ii tai, asa "de-alungul" si cascavalul. Bineimteles ca vei folosi alta ordine, ca eu le-am amestecat mai sus . Asa, dupa ce termini infige betele pe cele doua colturi punele pe o farfurie si tinele la frigider pana cand toata familia e acasa. Le scoti si ii spui tatalui tau " La multi ani! " Sper ca ti-am fost de ajutor! Fundita?