In locul tau as mai umbla pe la cartea de gramatica. Daca e fosta, adio sms.Sau un amarat de apel.
Nu, nu as suna si nici sms nu as scrie. De ce ai asteptat fix ziua ei sa vorbesti cu ea? Daca n-ai facut-o pana acum, n-are rost. E posibil sa-i inrautatesti ziua.
Cine a zis ca am asteptat sa vorbesc cu ea? am zis eu asta?
Am dedus asta pentru ca mi-am dat seama de modul in care vrei sa actionezi, fix in ziua respactiva, ziua ei oferindu-ti ocazia de a schimba doua vorbe cu ea ca poate, poate va iesi ceva. Daca excludem asta nu stiu de ce ai contacta-o, e absurd si fara sens.
O.k, am inteles ideea!
Pai... da, de ce nu, ati spus ca ramaneti prieteni sau ceva in gen? Oricum, daca da, i-as da un sms, in care la final as adauga " Bafta la baieti " sau ceva in acest gen, chiar daca pare penibil. Sau daca nu, poate va intalniti pe strada, si ii spui ceva in gen: " Aaa am auzit ca a fost onomastica ta, la multi ani! Vrei sa-ti fac cinste cu un suc sau ceva? Pentru ca mna... e ziua ta. ". Cam atat, si eu cred ca tinzi sa fiti din nou impreuna , imi poti spune cati ani aveti, chiar daca nu-i de nasu' meu, sa vad daca este bine ce zic. Multumesc anticipat si succes! Funda?
As scrie doar un sms, acum depinde si in ce relații ati rămas, de prietenie si etc. Consider ca un sms e suficient ☺️
Nu ne-am vazut de aproape un an si cam atita timp nu am vorbit. ea mi-a scris in aprilie un sms cu felicitare de ziua mea
In locul tau as suna-o...doar stii ce spun femeile: ''Sms, tipic baietilor'' si i-as ura un sincer ''La multi ani!'', insa nu as fi prea entuziasmat, mai degraba, i-as pune pe un ton...rece. Funda?
Pai. in primul rand cel mai important este sa o feliciti nu conteaza cum.
Si in al 2-lea rand mie mi s-ar parea frumos sa o suni ea sigur asta asteapta chiar daca sunteti fosti... De exemplu daca ar fi ziua ta tu ce ai astepta de la ea sa te sune sau sa iti de un telefon. (ceea ce ai astepta de la ea aia fa )