Habar nu am eu personal nu as sarutao pe Bianca, pentru ca asta ar inseamna sa sarut jumate din bagabontii din Bucuresti intelegi ce vreau sa zic?
O saruta ca sa vada ea reactia baietilor.Logic.Si.probabil sa vada si baietii reactia Biancai.Probabil Catalin face asta sa le spuna baietilor ca Bia ink e indragostita de el si poate face ce vrea cu ea
M-am uitat impreuna cu un pieten si o prietena si toti 3 am ramas masca aunci cand am vazut mai ales ca eru si baietii de fata(concurentii). cred ca pentru bublicitate.mai multe lucruri mi sau parut ca erau mai mult pentru publicitate dar ma rog
Am vazut si da Catalin Botezatu o va saruta pe Bianca.Yo cred ca ori o sa fie pentru publicitate ori o sa fie sub influente(alcolicee). funda?
DA, m-am uitat la Burlacita, in legatura cu sarutul pe care Catalin il da Biancai in editia viitoare, parerea mea e ca "treaba" asta cu sarutul a fost un fel de "test" pe care Catalin l-a dat baietilor pentru a vedea cat de gelosi sunt...parerea mea. Da' oricum sunt sigura ca intre ea si Catalin inca e ceva
Eu cred ca alesul va fi Catalin, deoarece a spus in emisiunea Acces Direct ca sfarsitul emisiunii Burlacita va fi si mai palpitant si interesant decat de la Burlacul2! Abia astept sa vad despre ce este vorba !
Probabil ca nici unul dintre baieti nu a sarutat-o pana acum, iar catalin vrea sa le demonstreze la baieti ca el poate mna...
Tre sa am o parere? nu-mi pasa cui dracu ii pasa? doamne... voi n-aveti ce face?
Nustiu ce sa spun... poate mai e ceva intre ei doi dar nu cred ca toti ar trebui sa afle despre... eii doiii! dar ce parere ai tu
Matildutza esti o fata inteligenta.nu ca alti fraieri/fraiere care chiar pun botu la toate porcariile de show`-ri tv.imi scuzati expresia.incer si eu ma uit chiar de la inceputul emisiunii raspunsul meu este asemanator cu al matildutzei.nu mi-am facut cont pentru funda.ci doar sa-i spun matildei si celorlalti care considera la fel ca ea ca sunt niste persoane inteligente