| Anonim13912 a întrebat:

Aum vreo 2-3 zile soramea mai mare (30 de ani) a zis ca merge peste 2 saptamani la mare cu niste prieteni si daca vreau sa mergsi eu (17 ani), i-am zis ca inca nu stiu pentru ca in saptamana care urmeaza dupa weekend o sa am mult de invatat. Astazi i-am zis ca poate merg si eu iar ea mi-a spus ca e bine dar ca o sa fie numa ca o sa fie doar din astia de 30 si ca ar putea sa mearga la discoteca si mna... eu am zis ca nu pot sa merg la discoteca fiind minora. Vazand ca parca se trage inapoi am zis ca o sa ma mai gandesc, sa vad cum stau lucrurile cu invatatu doar ca eu am spus pentru ca am vazut ca nu prea vrea sa merg si eu. Voi ce parere aveti? A spus doar ca are obligatia sa ma intrebe sau poate a vrut sa merg si eu? Mersi de ajutor!

2 răspunsuri:
| sNukki a răspuns:

Nu stiu daca a zis-o din obligatie sau nu pentru ca nu stiu care este relatia dintre voi. Asta ar trebui sa o deduci tu. Daca va intelegi bine in general nu cred ca sunt sanse sa fi spus asta din obligatie fata de tine si nu vad ce ar fi rau sa mergi intr-un club?! Nu iti cere nimeni actul de identitate cand intru intr-un club. Exista posibilitatea sa fi spus acest lucru din cauza faptului ca te sti ca nu este genul de persoana care sa frecventeze cluburile sau iesirile de genul acesta.

| SkyPilot a răspuns:

Tu o cunosti cel mai bine pe sora ta. Daca erai sora mea, fie ca te invitam din toata inima, sau daca nu, iti spuneam ca eu merg si iti explicam de ce eu cred ca tu nu esti la locul tau acolo.
Sunteti amandoua mature, ai putea sa o rogi sa iti spuna cu sinceritate, si fara suparare din partea ta, daca ea crede ca ar fi bine sau nu sa mergi.