Si ce daca ai iubit? Nu mi se pare nimic anormal, insa parintii vor doar sa te protejeze. Sunt sigura ca te-au educat indeajuns incat sa poti lua o decizie singura. Ei se asteapta ca tu sa te gandesti la binele tau si la cum iti faci viitorul, pentru ca ei nu vor mai fi langa tine toata viata ca sa te ajute si sa te faca sa urmezi calea cea buna.
Vorbeste-le deschis si spune-le ca tu chiar tii la acel baiat(sper ca el sa merite). Daca vrei, poti sa li-l prezinti. Ei vor sa vada ca esti destul de matura incat sa iei o decizie si nu le-ar placea sa stie ca i-ai mintit in tot acest timp. Ai avut de ales intre a le spune ca ai prieten si a te intalni cu el pe ascuns, lucru care nu i-ar bucura prea tare. Intelege ca vor sa le spui mereu adevarul pentru ca te vor intelege. Minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata, deci spune-le de prietenul tau si indiferent de consecinte, sa stii ca ei iti vor binele Succes:*
Varsta?
Daca ai peste 20 de ani se poate vorbi de dragoste, daca nu e simpla atractie, simpatie, amorezare.
Eu spun sa discuti cu parintii despre asta inainte de a le da "vestea cea mare", pentru ca oricum vor afla mai devreme sau mai tarziu si mai bine afla de la tine decat din alte parti (care vor fii cel mai probabil barfe si lucruri neadevarate). Trebuie sa aveti o discutie deschisa si vor intelege pana la urma. Dar asa de curiozitate, cati ani ai de nu sunt de acord sa ai un prieten?
Io cred ca ar trebui sa luptzi pentru dragostea ta daca crezi ca marita daca nu nu are rost! Daca tu esti sigura ca el te iubeste atunci lupta!
Hey...eu zic sa le zici asa
- Mami, tu la cati ani ai avut primul iubit?
si sa ii supi ca te considera suficient de mare ca sa faci curatenie sau ca sa mergi la magasin, sau sa speli vase si daca zice ca da spune-i ca atunci ar trebui sa te considere suficient de mare si pentru a avea un iubit.
*sau ii arati poza lui pe calculator si ii intrebui ce parrere au, iar daca au una buna, at le spui cum sta treaba :*
sper ca te-am ajutat
Pai zuzulina in primul rand era benefic sa iti stim si varsta ca sa ne dam cu parerea asa cum trebuie
Ideea este ca, daca esti micuta gen`12-13ani parintii tai au dreptate sa nu fie de acord ca tu sa ai iubit mai ales daca este si mai mare cu cativa ani. Incearca sa le bati niste apropourii cand mai iesi zi ca te duci sa te vezi cu baieti etc asa incat ei pe zi ce va trece isi vor da seama ca fetita lor a crescut...Si pana la urma le poti zice cel putin macar mamei tale ea mereu te va invata de binetotusi ti-am zis conteaza si varsta ta si a lui... te pup
Daca simti ca sunteti unul pentru celalalt trebuie sa lupti, cred ca de la inceput parintii iti vor interzice sa te vezi cu el dar cand vor vedea ca nu li se primeste sa va desparta voi renunta la ideea aceasta... succes