| saddyes a întrebat:

Bună. Aveam o discuție cu prietena mea, legată de cadouri pentru mame de de 8 martie.
Eu m-am gândit să îi cumpar o iconița cu Maica Domnului, flori și bomboane. Mama e o religioasă și apreciaza icoanele, iar cred ca cel mai bun exemplu de mamă este chiar Maica Domnului ( nu sunt religioasă dar ma conformez).
Spunând asta prietenei mele, aceasta a zis că "ar plânge daca copilul meu mi-ar da o icoană". Se referea cu un sens negativ.

Voi ce părere aveți? Pare un cadou nepotrivit? Ce reacție ați avea?

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Tu ar trebui sa ști cel mai bine ce sa ii oferi mamei tale.
Plus ca noi ca omeni avem gusturi diferite.

| AliGab a răspuns:

Eu, ca mama de 2 baieti, m-as bucura enorm daca ai mei copii mi-ar face cadou de 8 martie o icoana cu Maica Domnului

| FilipSorin a răspuns:

Eu iti recomand nu o icoana ci o biblie cu noul si vechiul testament, vezi prin casa ce biblii are, daca nu are noul testament cumparai asta si daca nu are vechiul cumparai asta sau cumparai o biblie cu amândouă testamentele, cumparai si un lantisor cu o cruce simpla, o sa ii placa cred

| Ha0s a răspuns:

Cumpără i și psaltirea (carte), asta daca nu o are deja.

| DEVdani a răspuns:

Cel mai frumos si deosebit cadou, ar fi Biblia (Sfanta Scriptura)
Poti sa cumperi Biblia, in format mare XXL.

Si sa ii spui la mami tau, sa citeasca in fiecare seara Noul Testament si cate un psalm inainte de culcare.

Cuvantul Domnului, aduce in viata omului binecuvantare.
Vindecare si eliberare.
Aduce in viata omului fericire, bucurie si viata vesnica prin Fiul Lui Dumnezeu.