| ClaudiaVioleta446747464 a întrebat:

Bună.Azi am fost în parc cu iubitul meu la o înghețată și ne-am certat pentru ca a vrut sa ma ducă el acasă cu mașina și eu am vrut sa merg pe jos singura sa nu ma vadă cineva cu el și să le zică alor mei pentru ca nu sunt de acord cu el. Eu am 16 ani aproape 17 fac peste 2 luni 17 și el are 25 de ani.Ce sa fac? Nu vreau sa fim certați, nu îmi place asta. Eu dacă ne vom desparți nu pot trai fără el.

5 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

El are 25 ani, vrea relație serioasă, nu o copila căreia îi e rușine să se afișeze cu el din cauza părinților. Este prea mare pentru tine, ori le spui părinților și îți asumi relația, ori il lași liber să își ia o femeie de vârsta lui asumată care îi poate oferi o relație serioasă. Încetează cu chestia asta cu "nu pot trăi fără el", bineînțeles că vei putea, nu amenința cu sinuciderea sau prostii de genul că asta e manipulare emoțională, imaturitate.

| Violleta2022 a răspuns:

Deci s-a dovedit a fii un porc, care voia sa aiba sex cu tine fara voia ta.
Mai bine ca v-ati certat, oricum nu era o relatie buna si nici nu sunteti compatibii, tu copil iar el ditamai barbatul matur.
Sa-si caute o femeie de varsta lui si sa se insoare, sa lase fetitele ca tine, in pace!
Sper ca parintii tai sa faca ce trebuie ori sa apeleze la Politie, inainte sa te violeze, ca tu oricum nu ai creier sa intelegi ca ala vrea doar sex de la tine si nimic altceva.

| Marianaetanita a răspuns:

8ani nu este așa mult, vorbiți amândoi comunicați sa găsiți o soluție să faceți compromisuri fără a vă afișa foarte mult, până tu împlinești 18 ani

| LisaJulie a răspuns:

El este major, dar dacă părinții tăi știu nu este rău, certurile vin și pleacă, ii poți oferi un tricou drept cadou sa nu mai fie supărat

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă părinții tăi nu sunt de acord nu cred că poate fi iubitul tău.