| Luca298 a întrebat:

Buna,azi m-am certat cu mama mea și din păcate mi-a scăpat o înjuratura.Am zis „du-te dracu", am fost un prost și acum nu știu ce sa fac.Nu am zis din răutate dar pur si simplu mi-a scăpat.O sa ma ierte vreodată? Va rog, fără răspunsuri la misto

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca te va ierta, fiindca asa ceva inseamna extrem de rau pentru o mama.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cel mai probabil da, dar trebuie tu sa vorbesti cu ea sa o intrebi asta si sa-ti ceri iertare, nu cu noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbește cu mama ta, spune-i că ai spus asta într-un moment de impulsivitate și cere-i iertare.

| Sekim a răspuns:

Pai in loc sa intrebi aici, mai bine te duci la ea, vorbesti cu ea si iti ceri scuze. Ai 12 ani? Normal ca o sa te ierte. Important este sa te duci la ea sa ii spui ca regreti ce ai facut si te va ierta cu siguranta.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Și eu am vorbit cu ia urât cândva da nu am înjurato sau altceva nu ridic nu am ridicat mână la ia Niciodată am tăcut și am ieșit afară sa ma plimb sa iau aer i-am zis o vorba greșit... Am rănito eu ajung foarte greu sa fiu ranit sau supărat am răbdare da uneori e mult nu sunt din piatră nici fier sau metal asa cum sunt eu. Mai zic uneori un cuvânt greșit la nervi miași dori sa mai fie și s-o aud cum îmi Spunea unde este grasul meu...

(eram obez)

Răspuns utilizator avertizat
| Bryan9893 a răspuns:

A fost o reactie explica-i, nu ai avut timp sa te gandesti foloseste replica asta, a fost o reactie mama ca si cum m-as frige la mana, nu am avut timp sa gandesc ce vorbe scot pe gura".