Este decizia ta nu are absolut nimeni niciun drept săte forțeze dacă vrei sau nu copii. Nu-ți lăsa părinți sa decidă pentru viața ta cine o fi sa fie... este absolut decizia ta dacă vrei sau nu copii. Nu te lua după nimeni absolut nimeni.
Apreciez atât de mult oamenii care nu încerca să manipuleze și să-ți schimbe deciziile în viața și le accepta. Îți mulțumesc că nu m-ai judecat pentru alegerea aleasă!
Stai liniștită boss.
????
Adică am vrut sa spun da este în regula da am vorbit golanește cu boss cu alea Teai prins? Am zis ceva greșit?
Nu, am pus un emoji și de aceia arata așa nu a fost cu intenție
Stai liniștit boss
Daca nu vrei sa il faci, nu il faci, ce rost are sa chinui un copil pe care nu ti-l doresti, nu te poate obliga nimeni si nu trebuie sa depui efort sa ii faci sa inteleaga, asta e problema lor, nu a ta.
Pai na, ei știu cum e sa ai copii de aia îți zic. Acu dacă faci sau nu e decizia ta. Dacă ești hotărâtă nu mai contează părerea altora nu?
Poți face terapie și să îți vindeci trauma asta cu copiii, că e o trauma până la urmă.
Însă na, presata de lume, evident că toate mamele se vad bunicuțe cu 100 de nepoți și neavând grija de niciunul
Așa că na, e alegerea ta că vrei sau nu copil, dar trauma aia trebuie reparata, ca un sfat.
Peste trauma aia am trecut. Pur și simplu am vrut sa dau un exemplu cât de greu e și nu e totul numai roz în avea copii, doar ca m-am exprimat greșit.
Înțeleg,da,dar asta nu înseamnă că ai tai copii vor fi la fel ca vara ta
Daca știi să îl educi, poți creste un copil foarte frumos in sensul de manierat, ascultător etc
Dar repet, trebuie sa îi oferi totul cu limita si practic sa oferi o educație buna de mic
anonim_4396 întreabă: