| Gumitzza5 a întrebat:

Bunahappy. Azi mi-am pus un piercing in buza.Parintii mei nu stiu de el inca.Nu vreau sa afle pentru ca sunt de aia comunisti si fac scandal. A da am 14 anibig grin. Mi l-a dat o fata si vreau sa stiu si eu in cat timp mi se astupa si daca sa le zic parintilor? Deci cei care ma ajuta au vot si cel mai bun raspuns care ma ajuta are fundita! Mersii:*

Răspuns Câştigător
| kajen4ever a răspuns:

Eu ti-as zice sa le spui,si sa le explici ca aia inseamna moda,ca in ziua de astazi, nu o sa mai vada fete cu batice, ci fete care danseaza aproape goale in cluburi de fite.ca asta se intampla in ziua de astazi,piercingul e foarte la moda si nu cred ca ar exista cineva care la varsta ta sa nu poarte,incearca si tu a le explici, ''in viata veti vrea sa fiti parinti rai,sau parinti la moda,care sa isi lase copiii sa fie ca lumea de rand, trendy, la moda si in cel mai important lucru cu un cuvant important de spus.deci raspunsul mei definitiv de spus, DA infruntati parintii si spune ce ai de spus. sper ca te-am ajutat, bye!

10 răspunsuri:
| monilove a răspuns:

De ce ti-ai facut piercing ca sa-l lasi apoi sa se astupe.E foarte tare ca ti l-ai facut in buza, dar in cazul in care vrei sa-l dai jos, ai grija sa nu se infecteze(nu umbla prea mult cu mainile pe acolo si incearca sa dezimfectezi cu un antiseptic cat de des poti...Mai ales ca e o gaura proaspata.)In cazul in care se vede un punct sau ceva poti sa iti lipesti un mic plasture si asa le zici parintilor ca te-ai zgariat si pe deasupra il si protejezi de infectii. Dupa parerea mea in cam 3 saptamani nu ar mai trebui sa se vada deloc:*

| IuliaCx a răspuns:

Pai gaura se astupa in cam vreo 2 zile...dar poti cand nu sunt ei cu tine sa ti'l pui si cand esti cu ei sa ti'l scoti sau ceva in genubatting eyelashes
Bafta!

| NPFTE a răspuns:

Mai bine zile tu pentru ca daca vor afla ei va fi mult mai rau. si parintii mei sunt de aia comunesti si stiu cum e crede-ma zile tubig grin

| BubuDx a răspuns:

Să şti când îl dai jos nu prea se observa gaura. Când o să ţi se astupe asta nuştiu, depinde.

Mai bine nu le zice părinţilor tăi, mai ales dacă sunt şi comunişti
xD

| Liviu321 a răspuns:

Pai daca u crezi ca ziua stai cu el si cand ajungi acasa il dai jos si se astupa gaura atunci te inseli. Cel mai bine ar fi sa le spui adevaru iar daca vor bine daca nu nu stiu ce sa zic... dar daca ai pircing crezi ca l`ai apucat pe Dumnezeu de picior? ce iti trebuie. la 14 ani asa ceva? ma rog nu te judec eu zic doar ca nu e mare ***, eu am 16 ani si intre una cu si una fara as alege-o pe aia fara ca nu e vorba de ceva sexy. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa le spui ca ti-ai pus dala si motiu pentru acre ai facut`o. si sa fie unu bun bafta,winking

| Manuela15 a răspuns:

Poi de ce sa nu te lase esti mare dejatongue si eu am 14 ani si as vrea sa imi bag un piercing pe mine ma lasa.Iar la tine ca sa se astupe gaura poate sa se astupe si dupa 2 saptamani si dupa o luna depinde cum ai tu pieleabig grin

| Andrei_1480 a răspuns:

Trebe sa scapi de el urgent! daca afla cineva esti moarta!

| julien_9526 a răspuns:

Foarte tare! Felicitari pentru curaj, serios. Poti sa ascunzi asta de ai tai, daca te face fericita, nu le spune chiar orice. Poarta-l atunci cand esti cu prietenii tai si da-l jos acasa.

| MeGustaaaaa a răspuns:

Cred ca esti putin cam mica pentru un pircing mai ales in buza.Si daca fata aceea l-a folosit, posibil sa te infectezi.Le poti spune sa le explici.Dar iti sugerez sa il scoti.Caci te poti infecta si esti cam mica.

| Gumitzza5 explică:

Branula era noua, am luat-o in tipla deci e sterilizataoh go on. Multumesc de ajutor! >big grin