| petruraul a întrebat:

Bună,azi noapte mi-a apărut colega de munca în vis și ma săruta, dar m-am trezit dintr-o data, vreau un răspuns corect?

Răspuns Câştigător
| carevaescu a răspuns:

Nu există o însemnătate adâncă sau ascunsă a viselor.
Cel mult poate să reflecte uneori ceea ce gândești sau doreșt. În rest sunt niște imagini random. Așa că nu mi aș face iluzii sau așteptări

10 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Răspunsul corect e ca te ai gândit la ea in ultima perioada si de asta.
Așa că nu mai visa și du te și sărut-ohappy

| johnnny123 a răspuns:

Un răspuns corect la ce? Nu ai pus nicio întrebare.

| Catrice a răspuns:

Răspunsul corect este phhee hee

Bula
| Bula a răspuns:

Vise placute!winking

| DovleacTurbat a răspuns:

Culca te devreme și azi, poate reușești să o și dezbraci laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Raspunsul corect este:
A fost doar un vis de noapte, deci este ireal si nu se va intampla in viata reala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti place de colega respectiva? Visele sunt doar vise, nu le da importanta!

| risteacristi a răspuns:

Tensiunile psihice de peste zi nu te lasa sa te odihnesti cum trebuie. Apar asocieri, care pot fi considerate aleatorii, in momentul descarcarii de aceste tensiuni in relatie cu centrul intelectual, sexual si cel al memoriei si apar imagini sub forma unui vis care se deruleaza in fiinta ta. Descarcarea de tensiuni, inainte de culcare, se poate face prin rememorarea evenimentelor de peste zi (la rece, binenteles happy ) sau prin rugaciune. Este valabil pentru orice fel de probleme care ne streseaza, peste zi.

| VoidEternal a răspuns:

Pai cand te hotarasti daca vrei un raspuns corect, (ca deocamdata se pare ca nu iti e foarte clar), atunci formuleaza o intrebare concreta si sansele sa primesti unul or sa creasca considerabil.

| dullcat a răspuns:

Visele nu au nicio legatura concreta cu realitatea, valabil si pentru semnificatii ascunse.