anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băiatul pe care îl plac enorm a terminat acum școala.Si mai am inca doi ani eu..Deci când eram pe hol se uita la mine, mă trăgea de par, nu mă lăsa să trec iar eu îl ignoram complet dar nu se lasa.Îl ignoram fiindcă mă temeam ca s ar putea să nu mă placa așa era în mintea mea îmi era foarte teama de refuz.Si Intr o seară mi am făcut cel mai mare curaj și i am dat mesaj i am dat o inimioara pe Instagram și acesta a pus "?" Și i am zis că din greșeală. apoi face el : "nu i nimic" apoi eu l am întrebat ce mai faci și face el "binee dar cine ești? Apoi i am zis las o așa și mi-a dat cu seen. Eu mă gândeam zi și noapte la el, iar el mă întreabă cine sunt. offfff

3 răspunsuri:
| Rihhana1 a răspuns:

Mai astepta o zi sau doua vezi daca iti raspunde.
Si ii poti spune ca te-ai gandit la el si ca ti-a fost dor de el.

| Wheizii a răspuns:

Am patit si eu la fel cu o fata si acum sunt cu ea de 3 luni si ne merge, uite ..Sunt baiat stiu ce zic, asculta-ma, poate baiatul asta e viitorul tau sot si tie iti e frica sa te bagi cu el sau sa il intrebi daca te place ca poate sa zica... ''NU'', aoleo ce tragedie un baiat nu te place laughing Te sfatuiesc sa nu pari disperata si sa ii dai direct mesaj cu ''ma placi?'', baga-te cu el in seama si incerca sa il cunosti. Viata e prea scurta ca sa nu iei riscul, stii vorba aia daca nu risti, nu castigi. Si daca zice ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, asta e, mare chestie. Crezi ca asta e singurul barbat pe care o sa il vezi toata viata? Mama laughing)

| Mariusgeo a răspuns:

Relax..Este o chestie de moment care trece.făt frumosul tău va aparea și nu te va trage de par