| Stefania a întrebat:

Buna baietilor! Care fete va plac cele machiate sau cele naturale? Cele care sunt increzute, fitoase, extravagante, mult machiaj, cele care se cred niste dive ce parere aveti despre ele?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Imi plac fetele machiate foarte discret. Normal ca idealul meu e o femeie care e frumoasa fara pic de machiaj si arata ca o zeita cu un pic de machiaj. Fetele care se machiaza strident nu imi plac deloc. Majoritatea exagereaza si acel exces poate fi vazut si in comportament. De obicei acestea sunt false si in relatiile cu ceilalti si chiar si fata de ele.

| Flav a răspuns:

Nicio parere, doar indiferenta si amuzament. Imi plac fetele naturale, dar sunt din ce in ce mai rare.
Tu, ce crezi, esti naturala cu nick-ul asta deea_utza? Parca l-am mai vazut de ''n'' ori pe Internet.

| Vizitiul a răspuns:

Ador naturaletea si modestia!

| oz a răspuns:

Nemachiate, dar, un machiaj bune poate sparge monotonia.Asta daca nu treci in partea cealalta.Si cateodata e bine sa accentuezi un ochi frumos, o buza frumoasa... Daca pui tencuiala la greu, faci aspargilius.
2. Le evit pe cat pot... dar sunt peste tot(am facut si rima)
Acum unele fete sunt gata sa faca orice pentru a deveni populare(cuvantul asta nu se folosea anul trecut). Unele reusesc sa se afirme prin machiaj excesiv, prin a fi fitoase, extravagante.Pacat...

| RaR a răspuns:

Imi plac cele naturale

| MladinA a răspuns:

Sa fie ea insasi, sa-si respecte promisiunile, si daca iesi la o prima intalnire cu un baiat, perfect ar fi la o plimbare cu rolele, si saruta-l de la prima intalnire!

| MladinA a răspuns:

Coincidenta sau?
Bun, vreau sa-ti zic si eu ceva, am si eu o Deea la scoala, aproape tot timpul in ore ma uit la ea, dar nu o plac!

O iubesc! si nu obisnuit, o iubesc ca inima din piept, dar mi-e rusine! Este perfecta pentru mine, dar mi-e rusine, nu stiu cum sa-i mai fac fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie ea insasi, si sa-si pastreze promisiunile, daca ar vrea o prima intalnire cu un baiata ce mai perfecta ar fi la o plimbare cu rolele prin oras, si da sarut de la prima intalnire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acel sinplu placut

| roxanna18 a răspuns:

Eu consier ca baietii degeaba spun ei ca le plac fetele naturale
, cand de fapt li se frange inima si sufletu dupa celalte,
cele ce au un machiaj ce le atrage atentia, un ten bine "tencuit"
sa zic, machiate cu stil...cam asa ceva, asta am observat la 90% dintre baieti.