Tatal fraier, iubitul dobitoc.Nu prea vrei pe nimeni in preajma mamei, din cate vad.
Ba normal ca vreau, vreau ca ea sa fie fericita, dar mi se pare ca are un fel de magnet pentru genul asta de barbati, sau oare toti barbatii sunt asa?
Nu toti sunt asa.Cred ca genul asta de barbati ii plac ei.
1. nu imi fa mie liste 2.calculatorul meu autocorecteaza pe engleza 3.esti un cocalar cu poza in oglinda si zici de mine ca nu stiu pe ce lume traiesc?
domnule "Lucifer" -.-
Salut
Vreau să te îndemn să te gândeşti la următoarea întrebare: Dacă ai fi tu în locul mamei tale cum ai dori ca să procedeze fiica ta?
Poate fi destul de dificil să te transpui în locul mamei tale, dar dace vei reuşi să faci asta sunt sigur că vei înţelege şi cel mai bun mod în care ar trebui să acţionezi.
Cele bune!
Vorbeste cu mama ta frate, spune-i ce te framanta, e vorba si de viitorul tau, ia decizii impreuna cu ea, cat despre mesaje nu are rost, daca vrei sa-l faci sa sufere, asa nu va reusi, iti pierzi timpul... oricum nu cred ca o merita pe mama ta, ea pare sa-l iubeasca si na, daca el o agata ca-i e dor de ea si la un moment dat zice sa nu vina, apai el nu pare sa o placa, pe site-urile alea de unde s-au cunoscut nu are cum sa devina ceva serios, practic vorbesti cu cineva necunoscut despre casatorie si chestii din astea, hello in ce lume traim, o relatie mereu pleaca de jos nu direct din varf. eh totul depinde de voi, eu doar am sugerat cate ceva.
Chiar daca mama ta e indragostita lulea, chiar daca nu va pricepe o iota din ce-i spui, eu cred ca tot cu ea ar fi mai bine sa discuti. Lucrurile curate sunt cele mai bune. Nu te baga cu mesaje si alte prostii ca s-ar putea mai mult sa strici decat sa repari.
Ea depinde de "viata altora". Este mama ei, a trecut printr-un divort al parintilor la o varsta destul de frageda, inca se acomodeaza cu schimbarile. Este si dreptul ei sa participe la "reorganizarea" acestei familii, de ea vor depinde multe la un moment dat, cand mama va lua hotararea sa isi refaca viata personala si va avea planuri serioase de viitor cu acea persoana (referindu-ma la casatorie). Daca ea nu doreste sau nu poate sa accepte noul iubit al mamei in familia lor, in viata lor, atunci mama sa nu va avea incotro. Sunt sigura ca nu ar renunta la copilul ei pentru un barbat. Va ramane intotdeauna pe primul loc pentru ea.
Buna! Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa te grabesti tragand concluzii pripite. Gandeste-te in felul urmator. Au trecut doi ani de cand vietile parintilor tai s-au separat. Au avut o perioada de liniste, de gandire, de meditatie asupra a tot ce au trait impreuna. Dupa aceasta perioada, au ajuns la concluzia ca nu mai au niciun punct comun, nu se mai regasesc unul in viata celuilalt. Apoi au luat hotararea ca ar fi cel mai bine sa se desparta. A urmat un divort, dificil pentru amandoi si in special pentru tine. Dupa divort, devin persoane libere. Cel mai greu rol intr-un divort il are copilul, care, indiferent de varsta, sufera cel mai mult. Trecand peste ce a fost mai greu, observ ca tu te-ai resemnat. De fapt, nu stiu cat de afectata ai fost intrucat iti consideri tatal un fraier, ceea ce nu e prea frumos, este totusi tatal tau. Acum vine randul mamei tale sa isi refaca viata. Inteleg ca isi doreste acest lucru din moment ce acceseaza site-urile de matrimoniale. Si de aici, pune-te in locul ei. Ea este o persoana independenta, libera din toate punctele de vedere exceptand calitatea de mama (de altfel, cea mai frumoasa "meserie" din lume). Ea are nevoie nu neaparat de o prezenta masculina, ci de o persoana care sa o iubeasca, pe care sa o iubeasca si ea la randul ei, cu care sa isi traiasca restul vietii. Aceasta persoana este barbatul despre care vorbesti tu. E minunat sa stii ca mama ta iubeste din nou, este din nou fericita si a trecut peste despartirea mai mult ca dificila de tatal tau. Bineinteles, tu esti cea care decide daca poate sau nu acest "tip" asa cum ii spui, intra in familia voastra. Tinand cont ca nu il cunosti, acorda-i o sansa, atat lui cat si mamei tale. Daca te incapatanezi sa spui "Nu il vreau, e un fraier" mama ta va suferi enorm, ea neputand renunta la tine pentru un barbat. Sfatul meu este sa lasi lucrurile sa vina de la sine, daca nu este el persoana potrivita pentru mama ta, isi va da singura seama, este o persoana matura, trecuta de mult de varsta adolescentei. Nu ii trimite mesaje, e foarte urat si imatur. Si ia in calcul posibilitatea ca dupa ce il cunosti, sa nu-ti mai displaca atat de mult. Iti spun din propria experienta. Si eu am trecut printr-un divort la varsta de 5 ani, iar mama a gasit pentru mine cel mai bun tata din lume. Am pastrat aceeasi relatie cu tatal natural, dar de 8 ani ma laud cu cei doi tati ai mei.
Buna
Parerea mea este ca tu ar trebui sa vorbesti cu"mami tau" extrem de deschis,sa priviti situatia din toate unghiurile posibile,sa iti pui intrebari in legatura cu el(uite de exemplu cand mai vine pe la tine mai intreaba-l tu cate ceva mai discrect o sa vezi ce fel de comportament abordeaza)sa analizezi situatia( mami e fericita cu el?,eu sunt fericit in preajma lui? ne simtim bine impreuna? suntem o familie? ) daca incerci sa o asculti si pe mama ta si ia vezi ea ce is doreste de la el? Daca vrea o relatie stabila, serioasa las-o sa vorbeasca ea cu el, nu interveni dar acordai acel "sprijin pshihic" sa stie ca se poate baza pe tine indiferent de situatie.(totusi nu "te baga" asa cum zici tu... ofera-i incredere, fii calm, intelegator cu ea ) Probabil daca "te bagi" se va supara si se va gandi ca asa prost l-am crescut...Eu stiu ca iti pasa de ea dar incearca sa fii mai calculat. Taxeazal intr-un alt fel.Treaba cu telefoanele e cam nasoala.El o sa isi schimbe cartela iar tu tot poti sa ii trimiti sms pana la nesfarsit, o sa te plictisesti tu de acel joc.Incearca sa ii zici ce ai pe suflet cand sunteti doar voi doi.I-a atitudine in momente tensionate intre el si mama ta.Bafta! Sper ca intelegi ceva din tot ce ai scris aici!
Stiu ca e greu pentru tine si mama ta dar incearca sa ii arati ca lumea nu se sfarseste la acel tip.
Nu stiu ce simte el... de asta vreau sa ma bag, trebuie sa stiu daca mai are rost sa isi piarda timpul cu el. intr-un final oricum cred ca o sa ii las sa isi de-a seama singuri, nu mai sunt niste prunci., ar trebui sa se descurce
Vorbeste cu mama ta si expunei punctul tau de vedere si incearca de mai multe ori sa o convingi ca nu va iesi nimic bun din asta.Ce mai bine este sa nu il abordezi pe tip pentru ca nu va rezolva nimic.Din cate spui tu se pare ca e expert.Deci numai prin mama ta poti sa rrezolvi treaba.
E bine sa vorbesti cu mama ta deschis despre asta, daca ea nu intelege nu are rost sa te bagi pentru ca nu o sa rezolvi foarte multe doar cu niste mesaje, sau telefoane. Poate nici atunci tot nu va intelege, si va pune toat vina pe tine (in caz ca se desparte de tip).
Salut! Propunerea mea este sa iti cumperi un numar nou care sa nu-l stie absolut nimeni si sa-i scrii mesaje de dragoste, sa-l incerci, dar fii atenta sa nu se priceapa, ca sa nu ai probleme, sau mai bine roaga pe o prietena mai mare sa vb cu el mai stiu eu sau daca ai curaj vb tu cu el intreaba-l ce are de gind sa faca? Ce relatii are el catre mama ta...Succes! Nu da miinile in jos mama e cea mai sfinta fiinta de pe pamint!