| anemona01 a întrebat:

Buna, cam cat se pune la o nunta de penticostali?
Mentionez ca suntem verisori de gradul 3 dar nu prea vorbim si ar trebui sa merg doar pentru ca avem acest grad de rudenie.

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

La o nunta, petrecere daca esti invitata, te duci si aia e tot, nu trebuie sa duci nimic laughing
Nu stiu de unde ideile astea sa dai bani, sa duci cadouri, astea is practici de alea rasuflate, vor aia sa faca petrecere sa scoata bani laughing sa stea acolo pana cand ma duc eu.

Daca dai o petrecere, o dai asa de la tine, nu sa faci bani, pai nuntile se pare sau petrecerile au ajuns un fel de afaceri laughing Nu frate, dai petrecere din placere, invigti cunoscuti, pentru ca asa vrei tu, nu sati plateasca tie aia petrecerea.
Ce sai dai, dai o palma dupa ceafa, le spui toate bune, felicitari, ura si la gara, tu acolo mergi sa te bucuri pentru ei, sa mai vorbesti cu ei, cu invitatii, evenatul baga si el o masa, ceva de baut si cam aia ar fi.

Ma duc sa le dau bani, bani dau la restaurant laughing acolo aia platesc taxe, aia nu ma invita, acolo ma duc eu, deci platesc. Unde sunt invitat nu platesc, ca de aia mau invitat nu? Sa ne bucuram alaturi de ei, ca siau pus funia de git laughing

3 răspunsuri:
| teclado a răspuns:

Dacă ești zgârcit haosân avar calic poți să dai 200 euro
Dacă chiar ții la ei și nu vrei să iasă în pierdere
Pentru că de multe ori pocăiții sunt mai creduli când vine vorba de prezentare la nunta lor.
Si in general se prezintă doar 60% din cei preconizați

Si in marea majoritate a cazurilor la pocaiti
Dacă ies cu 500 euro profit e bine

Da in general ei ies in pierdere

| dullcat a răspuns:

Buna.Am o prietena care a fost in aceeasi situatie, o voi intreba.Also, sa stii ca nu va fi bautura, astfel ca probabil toti se vor inghesui imediat cand se deschide bufetul cu dulciuri, si nu vei mai gasi nimic. laughing Respectiva asa a patit.

Edit: A dat 1500 lei, pentru ea si iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât te lasă inima, nu este o sumă anume