| BeSmart17 a întrebat:

Cam pe la cati ani credeti ca ar fi normal sa incepeti o relatie?(doar intrebam sa facem un sondaj)

15 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Din punctul meu de vedere, nu exista o varsta specifica sau macar cu aproximare pentru asa ceva. Si daca ar exista, nu ar fi respectata. (stii tu ce zic. 13 ani. relatie. da. rolling on the floor )

Ma rog. din punctul meu de vedere, un om este pregatit pentru o relatie, atunci cand :
- isi doreste si simte nevoia sa aiba pe cineva langa el. care sa-i zica toate,, off-urile", sa-l stranga in brate, sa-i zica,, te iubesc", sa stea mai tot timpul in preajma acelei persoane etc.
-cand stie EXACT ce fel de partener vrea. Nu ca toate pustoaicele din ziua de azi care prefera baieti hot si dupa sufera din cauza lor. happy
-cand e suficient de destept, matur si serios ca relatia sa tina cat mai mult timp.
-cand scapa de anumite defecte cum ar fi incapatanarea sau ca faci ca un vulcan din motive penibile sau probleme cum ar fi lipsa de incredere (adica nu mi se pare normal sa stai mai tot timpul cu gandul ca partenerul te inseala fara sa fi facut nimic suspect)
-in cazul fetelor, cand esti dispusa, sa-i oferi cam orice trebuie ca relatia sa fie una buna. Adica sa fim seriosi ce baiat ar sta langa o fata care nu-i perimite macar sa o atinga sau s-o imbratiseze sau sa o sarute. Adica serios. ce relatie ar mai fi aia? Deci da. cam orice, in afara de s*x. Ala daca-l ofera din prima, s-a cam dus totul.

Si. cam atat. Unii oameni pot obtine aceste lucruri mai devreme. altii mai tarziu. Unii chiar si de la 15 (rare cazuri dar se poate). Altii pe la 19-20 sau unii chiar niciodata. happy

| mudokins78 a răspuns:

Pentru mine banii sunt maculatura
Si femeile ma enerveaza!
si am aproape 40!
sunt singur si fac ce vrea muschii mei!
succes la toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista raspuns corect la intrebarea asta. Poti sa ai la 12 ani ca toti ciocoflenderii ca sa fii la moda, poate sa te apuce 30 de ani fara partener*A pentru ca nu gasesti asa ceva interesant.

| BeSmart17 explică (pentru anonim_4396):

Nu voiam un raspuns corect. voiam doar parerea voastra

| Ionut_Manuel_1994_pEZw a răspuns (pentru BeSmart17):

Nu poți spune concret, eu am 19 și nu am avut vreo relație, ce pot spune e ff nașpa am avut replici gen "dc nu-ți faci mă o iubită ești gay?"
Dar mna ...nu sunt genul sa vezi o față și să te duci că ultimul cocalar cu fraze "iubita n-ai nevoie de un bărbat adevărat"... poate is tipul ăla care așteaptă să fie lovit de cupidon fara sa fii făcut eu cv. Daca cu de pare cv greșit corectați-mă. Cheers!

| MrWZJ a răspuns (pentru Ionut_Manuel_1994_pEZw):

Mi-a sarit direct in ochi raspunsul tau, deoarece sunt de aceeasi parere ca si tine.
Numai ca eu m-am luat dupa parerea altora despre mine si ca sa nu fiu considerat "gay, homosexual" etc., mi-am facut prima iubita.
Inca regret decizia luata!

| Ionut_Manuel_1994_pEZw a răspuns (pentru MrWZJ):

Eu inca aștept fata aia care sa mai placa și ea pe mine, nu doar eu pe ea, în ziua de azi fetele caută sa ai bani mașina să fii arătos deștept și cu bune maniere ....nu sunt bogat, nici prea arătos nu mă consider, nu am mașina, bune maniere am, știu ce este respectul și știu să prețuiesc ce am. Și ...still waiting

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva pe la 17-18, cand deja esti cat de cat cu picioarele pe pamant, ti-ai dezvoltat gusturile si preferintele si esti capabil sa decizi ce e bine pentru tine. Nu te mai ghidezi dupa anumite criterii irationale, te gandesti sa incepi o relatie cu cineva care merita si sti ca vei fii fericita langa el. Asta-i parerea mea, mai de babatie.

| immaBeast a răspuns:

Cred ca de la 18, 20 de ani poti sa ai o relatie in adevaratul sens al cuvantului.
Cred ca de pe la varsta asta incepi sa intelegi ce inseamna de fapt o relatie, ce inseamna cu adevarat sa-ti respecti partenerul / partenera, sa-i oferi afectiune, sa-i oferi sustinere in tot ceea ce-i place sa faca si viceversa, sa evoluati in relatia respectiva din toate punctele de vedere.

| BeSmart17 explică (pentru immaBeast):

E un punct de vedere foarte bun!

| Vidacu69 a răspuns:

Iubirea este ceva spontan, daca tu vrei sa fii cu o fata doar de dragul de a avea o relatie asta este altceva, dar daca esti indragostit de cineva anume poti fii cu ea, stii... poti avea o relatie la orice varsta ..Totusi relatiile serioase incep de la 15-16 ani. Ce e mai jos de varsta asta poate fi doar o joaca de copil. Totusi fiecare cu parerea lui. Depinde de multe chestii

| Arii2 a răspuns:

Relatie serioasa 18, copilareala 15, 16.

| utilizatorcim a răspuns:

Păi o "relație" poate fi și la 13-14 ani când te amețesc hormonii și oricum nu înțelegi ce-i cu tine. Dar aia evident nu e o relație adevărată, e o joacă de copii și nu e neapărat vorba nici de modă pentru că hai să fim realiști, exista o perioadă în care părinții își măritau fetele la 14-15 ani (pentru că bietele adolescente sunt chinuite de hormoni și adulții se temeau să nu-i facă "de râs"). Așa că relțile de la puberta, începutul adolescenței sunt normale atțta timp cât implica doar pupat și ținut de mână.
O relație serioasă ar trebui să înceapă atunci când coprul tău e pregătit de relații sexuale, aprox. 16-17 ani.

| Ebiianca17 a răspuns:

In opinia mea, depinde de ce anume iti doresti si de principiile tale. Daca vrei ceva serios, as spune peste 16-17 ani. Este doar o parere. Fiecare varsta are nevoile ei. Eu una sunt ingrozita de cei de 12-13 ani care se lauda cu o relatie, daca poate fi numita asa, pentru ca este evident ca reprezinta doar o "joaca", ceva cu care sa te lauzi. Sa vrei sa fii intr-o relatie nu e o "moda", eu consider ca e o nevoie.

| Petru68 a răspuns:

La orice varsta! sunt uni care spun ca cand esti minor gen 12-15 ani cam asa ce cauti cu iubit/a ca apucate de carte -_- dupa ei ar trebui sa astepti pana la 18 ani si e bine daca ai sansa sa iti faci de mic o relatie ca mai inveti ceva din asta sti cum o sa te comporti in viitoarea relatie, dar daca incepti de la 18 cum spun unii si ai invatat toata copilaria cand intri intr-o relatie nu o sa stii nimic si o dai in bara. (Nu zic in cazul tau ci doar cum gandesc unii)