| mimi a întrebat:

Buna!
Cam peste o luna e Craciunul. As vrea sa le fac cadouri verisorilor mei. Nu ne-am vazut de mult.
Ce as putea sa le dau? Am nevoie de idei pentru 2 cadouri.
Dau funda pentru cel mai rapid si efectiv raspuns

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Un tricou, pulover.
Bratari, ceasuri.
Ceva lucruri care sa le poarte mereu si care sa le aduca aminte de tine

6 răspunsuri:
| AndraTpu a răspuns:

Super idei de cadouri gasesti aici: https://3gifts.ro/

| J0B0MAT a răspuns:

Pai depinde de varsta. Daca sunt mai micuti dulciuri, haine, jucarii.

| Anonimuserr a răspuns:

Ideea e că trebuie să ştii dinainte să îţi dai seama cam ce le-ar plăcea.
Depinde de vârsta lor de unde să ştiu eu ce vârstă au ei?
Un parfum, un fular sau o bluză.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Un ceas Armani, vreo 10 tricouri Ralph Lauren, pantofi Bottega, ceva chiloti Calvin Klein si daca vrei sa fii si mai sweet : un costum Paul Smith.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Un parfum
Bluze
Pantaloni
Clamite (daca e fata)
Carti (Jurnalul unui pusti,Jurnalul unei pustoaice,Black Beauty,Micul print,Panza Charlottei,Micul Nicolas,Harry Pottter etc.)
Jocuri educative (daca sunt copii mici)
Ursuleti,iepurași etc. din plusururi sau care fac ceva (dava sunt copii mici sau colectionari)
Lucruri personalizate cu voi toti,cu ei,animalul lor etc. (puzzleuri,magneti,brelocuri, căni etc.)
Un animalut sau doua(papagali, hamsteri, caini, pisici etc.)
Laptopuri sau telefoane (cumparate sau ceva care nu mai folosesti si e bun)
O cană cu un simbol sau ceva scris (ca simboluri poate fi zodia lor sau un animal preferat etc. Ca ceva scris poate sa scrie Craciun fericit! Best friends! Sau numele lor etc.)
Ceva ce colectioneaza ei sau isi doresc mult
Si neaparat dulciuri happy

Sper ca te-am ajutat!

Funda?

| smart01 a răspuns:

Daca sunt mai mici, se vor bucura sa primeasca niste jucarii si dulciuri, pe care le poti ambala frumos intr-un cosulet sau intr-o cutie. Daca sunt mai mari verisorii tai, le poti face cadou niste tricouri si niste hanorace cu motive de iarna. Le vor purta cu placere si isi vor aduce aminte de tine. Uite aici cateva idei de cadouri pentru Craciun: http://www.conserve.ro/cadouri-pentru-femei/tricouri-craciun/