| Julyly2089 a întrebat:

Bună, când trebuie sa încep sa le iau cadouri de Crăciun parintilor? Încep sa ma simt prost ca ei îmi iau, dar eu nu le-am dat nimic. Sunt încă la liceu.

8 răspunsuri:
| yungionut a răspuns:

Singurul cadou placut din partea ta pentru ei ar fi sa nu-i dezamagesti, nici acum si nici pe viitor. Incearca sa le mulțumești pentru ce iti ofera si sa-i ajuti cand au nevoie de o mana sau o parere.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ei cu siguranta nu o sa vrea ca tu sa cheltuiesti banii de buzunar (primiti de la ei) pe cadouri pentru ei. Eu am inceput sa le iau cadouri cand am inceput sa am banii mei si atunci chiar sunt apreciate cadourile, crede-ma.

| AdeA1991 a răspuns:

Oricând este un moment bun. daca tu simti nevoia sa le arati apreciere prin cadouri de sarbatori, in plus fata de cum ii sustii de-a lungul anului, si asa mai departe, da-i bataie. nu trebuie sa fie ceva scump ci mai de graba simbolic, tocmai de accea poti sa faci tu ceva daca te pricepi.

de exemplu - prin 2008 eram clasa a 10-a si din motiv de fonduri limitate, am luat ceva mic ce costa 2 lei. era un pui de drac care stătea pe WC, dar nu asta a contat. s-a ras, a foist primit ca atare, si asta a fost tot.

anul asta, ca sa nu cheltui bani( inca nu e prea tarziu) de exemplu poti sa faci un highlight apreciativ of 2024 cu poze si momente importatnte pentru tine si familie, in care sa pui in cateva cuvinte cum si de ce. ( doar o idee)

| JohnnydeFeer a răspuns:

Cand te simti tu pregatita, Oricum parintii te iubesc cu sau fara cadouri.

| Kufu95 a răspuns:

Eu mă bucur că vrei să le faci un cadou, dar mai când eşti la liceu, dacă lucrezi, da. Poți să găseşti cadou chiar şi în ultima zi.

| darrio2007 a răspuns:

Cand vei fi pe banii tai.

Bula
| Bula a răspuns:

Un carbet de elevi cu note de doar 9 si 10 este un cadou perfect pentru parinti!

| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai salariul tau, sau esti maritata si ai venituri comune cu sotul.