| Prefersafiuanonimaa a întrebat:

Catelusa mea a nascut recent 6 pui. Din păcate nu ii pot pastra. Si am incercat sa le găsesc un stăpân, dar fara rezultat. Nimeni nu vrea sa ii adopte. Asa ca tatăl meu vrea sa ii puna intr-o pungă si sa ii arunce intr-o apa. El spune ca e normal ca asa faceau toti oamenii, asa facea și străbunica mea. Cand le-am zis rudelor faptul ca catelusa mea a nascut ei m-au intrebat de ce nu i-am aruncat. E normal asa ceva? Eu ce pot face?

4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Ce ar trebui să facă toți proprietarii de câini, care vor să îi aibă doar ca animal de companie, nu animal de montă.
Altfel, acum îi omorâți, peste 6 luni, la fel!
Luați cățeaua și duceți-o la un cabinet veterinar și o castrați.
Nu îi adoptă nimeni! Serios?
Ia câte un pui zilnic, spală-l, apoi ia-l în brațe și mergi cu el prin oraș. Inclusiv, pe la biserică duminica și dă-l cuiva care îl place!
Iar, tată tău, iertare, e din evul mediu!

| Emma30555 a răspuns:

Nu permite sa se, întâmple asa ceva. Măcar sa le dea o șansă, sa i lași undeva în fata unui cabinet veterinar, la un bloc, lângă o biserica, bine ar fi sa le găsești stăpân dar e păcat sa i omoare

| lorix a răspuns:

Vai de steaua lor. Spune-le sa-si vada de treaba lor.
Daca ai Facebook, vezi ca gasesti acolo grupuri de donatii animale, le gasesti imediat un camin.
Da-i pe gratis, unul cate unul sau in functie de cum gasesti sa o faci. Numai da-i odata.

| macchiato a răspuns:

Nu este normal,tu ai putea să le faci niște poze drăguțe și să îi pui pe diverse grupuri din zona ta, dar nu îi arunca, măcar du-i în fața unui magazin, bloc etc. într-o cutie și cineva îi va lua, poți vedea peste câteva zile dacă i-a luat cineva