Poti avea si 100 de copii daca te tin puterile sa ii cresti, sa-i educi si sa ai un sprijin financiar gros, caci in Romania e grea situatia sa ai peste 7-8 copii daca nu lucrezi intr-un domeniu unde se castiga foarte bine. Nu este vreo lege sa impiedice numarul de copii nascuti, cat de tine si buzunarul, ca sa ai ce sa-i oferi.
Eu mi-as dori 2-3 copii.
Parerea mea prima oara cariera apoi familia, asa e rational sa te gandesti la copii sa faci cand ai o cariera, o persoana cu care sa te intelegi, sa va iubiti, sa va intelegeti sa aveti un salar bun amandoi, o fata si un baiat as vrea
Fiecare își întemeiaza familia în funcție de cum dorește. Unii nu vor copii deloc, alții fac duzini.
Eu personal vreau 2.
Cati vrei, cati iti permiti, cati stii ca poti creste decent. Eu nu mi-as face planuri, ca tine, si sa mai si intrebi parerea noastra. De vrut tot vrem, insa nu stii ce vei avea. Daca vrei 2 copii poti avea o fata si un baiat, 2 fete sau 2 baieti. Nu iti poate zice nimeni cati copii sa ai, asta decizi tu si cu partenerul tau, si soarta.
Avand in vedere ca suntem extrem de multi oameni pe planeta, daca fiecare cuplu, 2 oameni, ar face doar un copil, s-ar mai micsora populatia : din 2 oameni va continua un om.
daca 2 oameni fac 2 copii, numarul populatiei s-ar pastra.
Eu insa, prefer sa am 2 copii. Nici mai mult, nici mai putin.
Eu mereu mi-am dorit 2 fete și un băiat.2-3 copii este perfect după părerea mea, a de-ai doar unul sa nu se simtă singur.
Este alegerea fiecărui cuplu dacă și câți copii va avea. Nu e nicio regulă scrisă sau nescrisă în ceea ce privește numărul copiilor dintr-o familie sau motivele pentru care cineva face copii.
Mie mi-ar plăcea să am mai mult de doi, nu am frați și mi-au plăcut întotdeauna familiile prietenilor noștri cu mulți copii. Chiar dacă atunci când sunt mici nu se înțeleg, la maturitate e fain să existe mai mulți. Zi faină!
Cred ca doi ar fi cel mai ok. si eu am o fetita de un an si as mai dori un copil indiferent de sex, dar momentan sotia nu mai vrea
Nu este nici o lege de un numar maxim de copii intr-o familie fiecare femeie face cati copii doreste si cati ii permite organismul
AnonimFaraPereche întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: