Iti place de el, si nu stii ce iti place la el... Interesant. Sa spui ca totul, e prea evaziv raspunsul. Daca chiar iti place totul poti spune cateva chestii clare, cum zimbeste, cum te priveste, cum vorbeste. Tu il cunosti cel mai bine, noi deloc. Gindeste-te concret ce iti place la el. De exemplu, mie la sotia mea imi place cum imi face cu ochiul. Sau fata ce ii radiaza cand ii fac o surpriza. Sau cand dam in mintea copiilor si ne scoatem unul la altul limba ☺.
Cand un om pune o intrebare de genu, vrea sa afle exact lucrurile care iti plac la el. Spune-i cum te invata lumea ca iti place 'tot' si va intelegeca e o vrajeala ieftina. Poti incepe prin a ii spune, "imi place cand faci x, nu imi place cand faci y " si punct.Nu poate fi perfect, intelegi? tu fa-l perfect, pune-l pe piedestal, iar el te va tranti si va cauta alta care sa ii spuna realitatea.Nu ii spui unu-i om niciodata "ESTI PERFECT ", pentru ca nu e perfect nimeni. Poti sa folosesti formula care ti-am zis mai sus.In plus, sunt anumite aspecte care ne plac la oameni, si anumite nu.Nu fi lingau , eu urasc persoanele care ling in dos cu minciunele de genu. Spune-i negru pe alb
Probabil...ce-ți place la el? hai frate că nu te-a întrebat fizică cuantică ce mare lucru, e o întrebare foarte clară
De la caz la caz: portmoneul, mașina, vila, freza,...
știi tu să existe vreun standard? Dă-ne și nouă!
Dacă tu nu știi ce să răspunzi, înseamnă că ori chiar nu știi - deci nu îți place nimic în mod special la el, ori nu vrei să-i spui pentru că ți-e jenă. În acest caz, fă-ți curaj, poate ai noroc.
"Nimic, dar ai fost mai aproape"
Intrebarea e cel putin tampita, din partea lui.
Stiu ca e tâmpita intrebarea, mie mi se pare ca e prea direct cand vorbesc cu el si multi mi-au spus asta
Genul asta de intrebari "directe" nu poate duce la flirt/momente dragute. Ar trebui sa-l iei putin de sus, sa-i mai faci faze indiferente; poate-poate se chinuie putin sa "te cucereasca", sa fie putin mai pasional.
Intrebari din astea de oracol, primeam/dadeam pe la 14-15 ani, cu primele tentative de relatii. Si o faceam prin sms-uri, nu la intalniri.
"Asta ma intreb si eu "
Eu ceva de genul as raspunde.
Nu ii dau ce se astepta sa primeaca, ii dau putintel mister, si loc de interpretari.
Sa i spui ce anume îți place la el. Dacă îți place zâmbetul lui, ii spui ca zâmbetul. Dacă îți place caracterul, ii spui caracterul. Câți ani ai?
Păi si daca ii spun ca imi place totul va suna ciudat nu stiu ce sa zic
Nu o sa para ciudat... ii spui ca totul, este ceva frumos
Da suna ciudat. pare vrajeala
Ce sa ii spui. Adevarul daca iti place ceva la el, daca nu ii spui pur si simplu ca nu iti place de el. In orice caz, fi sincera, nu iti fie rusine, e mai corect sa spui adevarul decat sa minti ca iti este rusine sau ca te simti tu oarecum prost!
Spune-i că iti place de degetul mic de la piciorul stâng al lui și dacă a doua zi te vei intalni cu el si il vei vedea desculț înseamnă că e prost!
Mă tem pentru tine că iti place de persoana nepotrivită!
Off soarta asta... unii se plimbă într-o căruță plină cu fete iar altii fluieră prin păduri de singurătate și de dorul lor( a fetelor).că pe băieți să-i pupe cangurii!
anonim_4396 întreabă: