| mara722221 a întrebat:

Bună, ce aș putea face să nu mă văd cu verişoara mea din Germania care urmează să vină azi la noi.Nu vreau să o văd pentru că dată trecută mai exact în luna mai când a venit ultima dată la noi mi-a zis că verişoara x de 17 ani primește banii de la tatăl ei din străinătate și eu nu am nimic de la nimeni și mam simțit prost ca și cum ma făcut săracă că parcă nu e destul că toată lumea râde de mine mai vine și ea să își bată joc.Nu pot pleca de acasă ca să nu o văd pentru că nu am unde să merg și nici nu știu la ce oră vine și să mă închid în cameră parcă nu aș vrea să par nebună.Ce aș putea face?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Dacă nu poți pleca de acasă nu ai ce să faci decât să dai ochii cu ea, va salutați, schimbați doua vorbe, apoi te prefaci ocupată cu teme sau ceva și te închizi în cameră, sau spui că îți e rău și nu te simți bine și vrei să dormi.

| mara722221 explică (pentru Madaxo97):

În sfârșit cineva cu un răpsuns folositor

| Madaxo97 a răspuns (pentru mara722221):

Mă bucur că ți-am fost de ajutor, mersi de fundă! kiss

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu i-as spune in fata tot ce am de spus la prima greseala de a ma jigni. Se supara si gata, dar macar m-am descarcat. Sunt batran si am inima tanara. Mi-a zis medicul ca de aia: ma descarc pe oricine si nu tin in mine. Eu am fost militar si nu mi-a fost frica sa strig si la sefi. Unul a vrut sa ma treaca in rezerva dar n-a reusit. Daca stii ca ai dreptate nu merita sa nu faci circ. Si ce daca zic ca esti nebuna? Macar pe viitor se vor feri de tine. Stii cu cine triesti? Cu mama, tata, frati surori, sot, sotie, copii, si nici macar cu aia. La greu te pot lasa si aia. Nu-ti face viata mai grea decat este!

| gabicoo a răspuns:

Îi pui sare în paharul de suc.

| wildthing a răspuns:

Ai putea sa o ignori, sa o lasi sa vorbeasca singura...nu total, ci asa undeva pe la 75%. Iti garantez ca va simti si isi va da seama ca nu-ti place compania ei.
In alta ordine de idei, nu stiu de ce rade toata lumea de tine, dar am o vaga senzatie ca are legatura cu nivelul tau de educatie. Nu ti-ar strica sa studiezi un pic mai mult limba romana. Nu conteaza ce varsta ai, niciodata nu-i tarziu.

| mara722221 explică (pentru wildthing):

Nu are nicio legătură cu asta sunt printe primele din clasă, ea vorbește despre nivelul meu de trai nu despre limba română ce treabă are una cu alta?

| wildthing a răspuns (pentru mara722221):

Avand in vedere felul in care scrii, daca esti printre primele din clasa, inseamna ca nici scoala nu mai e ce-a fost.

| mara722221 explică (pentru wildthing):

Bravo bine că liceul/școala ta e mai bună

| Concurs2025 a răspuns:

Este important sa le comunici si parintilor tai comportamentul verisoarei. Cu siguranta ei vor lua masuri. Dar tu sa stii ca valoare unui om nu are nicio legatura cu banii. Fii buna, vesela, si toata lumea o sa te invidieza pentru starea ta.

| mara722221 explică (pentru Concurs2025):

Le am spus deja și mereu sunt bună cu toată lumea chiar dacă cineva a fost rău cu mine și sunt veselă chiar dacă nu am prea mulții banii încerc să văd partea bună a lucurilor și să ajung cât mai sus

| Concurs2025 a răspuns (pentru mara722221):

Ramai pura si ignora rautatile, dar nu uita sa ramai mandra de tine!