O bratara? Nu de aur sau argint. Una facuta de tine din noduri, sau ceva de genu :3.
Libertate. Daca nu are libertate, nu se va simti iubit Ofera-i libertate si iubire . De exemplu, daca sunteti impreuna, ai putea sa il crezi atunci cand spune ca e obosit si nu poate iesi in oras cu tine, etc. Fa-l sa simta ca il iubesti (Doar daca il iubesti cu adevarat, sau e iubitul tau). In caz ca esti fata, bineinteles . Daca nu, daca sunteti doar prieteni fie ca esti baiat sau fata, da-i un parfum PlayBoy Si o minge de fotbal, sau ceva care sa fii sigura ca ii place De exemplu daca le are cu fotbalul ii dai o minge de fotbal, daca le are cu basketul, o minge de basket, iar daca le are cu filmele, sau jocurile video, sau asa, du-i un joc pentru Ps2 (Daca are Ps2) Sau du-te la el acasa / invita-l tu acasa la tine, si uitati-va la un film .
Am vazut ca sunt 7 sau mai multe raspunsuri, dar dupa ce le-am citit, nu cred ca vei asculta pe nimeni de pe acolo. Sper sa iti fi fost de folos . Bafta!
Daca aveti o poza impreuna, poti sa o pui intr-o rama si o faci cadou sau doar o poza cu tine si ii spui ca e ca sa aiba o amintire de la tine
Un tricou cu echipa sau formatia preferata, bilete la un concert sau film, o carte.
Buna
depinde ce te leaga de acel baiat.
un set deodorant/o bratarica nu prea scumpa/un ursulet/un mic tablou cu e/voi..atentiea conteaza foarte mult
O seara buna
DeniiSlipknot întreabă:
Bibbyshor întreabă: