Eu stau pe aici si raspund la intrebari
Bineinteles ca ne-a fost dor de tine
Bine ai revenit!
Draga Andreea, inainte de a declara incantarea de a ma cunoaste, intai asteapta sa vezi ce imi poate pielea capului. De felul meu, nu sunt prietenoasa si sunt si cam ingamfata.
Eric Berne, cel care a inventat AT, spunea ca niciodata el niciodata nu da mana cu posibilii viitori pacienti pentru ca nu stie cine sunt acestia: daca o femeie a fost violata si nu suporta sa fie atinsa, atunci atingerea nu constituie o intruziune? Deci, ai grija ce spui dupa ce spui buna ziua.
Si sa nu te superi pe mine:
1. V-a fost e corect
2. Cunostinta, nu cunostiinta. Stiinta e cu totul altceva, iar stiinta de a patrunde o persoana. ohoo hooo
Succese!
Doamne... unele intrebari de pe TPU sunt complet tampite! nici nu stiu cum arati! cum putea sa imi fie dor de tine!?
Buna! mie mi-a fost dor de tine nu ai mai intrat de mult pe TPU.ro dar te inteleg ca nici eu nu am mai intrat de mult...iti urez bun venit din nou
Raspuns pentru Supradoza.De.Vise.Interziseam avut mult de invatat am dat si teza la mate si am luat 9 si nu prea am putut sa intru...
Dar ai fost plecata? nici nu ti-am observat lipsa... s-au ai fost retinuta sau sechestrata de nu ai mai intrat pe TPU?
Dar unde ai fost, dc nu ai mai intrat pe TPU explica'te domnisoara !
Insomnii întreabă: