Inseamna ca trebuie sa mai aprinzi cate o lumanare la biserica sau la mormant si sa dai de pomana ceva la cei saraci
Visul in care vezi sau vorbesti cu morti face referire asupra unor influente negative din partea unor persoane din cercurile de cunoscuti. Acest vis poate fi, de asemenea, o cale exprimare a sentimentelor fata de cei care au trecut in nefiinta.
Daca visezi o persoana care a murit cu mult timp in urma, atunci visul sugereaza situatia curenta sau relatia din viata ta care seamana cu calitatiile persoanei decedate. Visul poate descrie modul in care trebuie sa lasati aceasta relatie sau situatie sa se incheie.
- Daca in vis stai de vorba cu un frate mort, o ruda sau un prieten mort inseamna ca iti este dor de acea persoana si incerci sa retraiesti vechile experiente pe care le-ai avut.
- Visul in care iti apare copilul ce a murit reprezinta pentru tine o modalitate de a-ti pastra copilul in viata printre vise. Pentru un parinte sa-si piarda un copil este extrem de dificil. Asemenea vise apar pentru ca inca nu se poate accepta sau intelege cum sau de ce copilul tau a fost luat asa repede de langa tine.
De-a dreptul infiorator si cu mortii astia...
Asa a patit si mama cu strabunica mea. A mers la un preot iar acesta i-a zis ca atunci cand visam apropiatii plecati pe lumea cealalta ca ne vorbesc inseamna ca ei incearca sa ia legatura cu noi. E greu de explicat dar cert e ca prietenul tau nu doar ca l-a visat dar l-a si revazut pentru ca tatal sau era mai mult decat un personaj intr-un vis, era o forta energetica.Nu vreau sa va sperii dar pe scurt, tatal lui chiar i-a vorbit prin intermediul visului.
O zi buna!
Nu prea inseamna nimic. Nu cred in pomana si in chestiile astea. Nu te mai gandi la asta.
Poate s-a gandit prea mult la el, sau a fost traumatizat de cele intamplate.imi pare rau chiar
De fapt, inseamna...inseamna ca ar trebui sa-l pomeneasca,sa se roage pentru el... daca el se va apropia de tatal lui in vis, pate muri si i n viata reala. daca o persoana moarta iti apare in vis si tu faci ce iti spune ea, ma refer la plecat cu ea undeva departe, sau sa-i dai vin, inseamna ca duhul acelei persoane te va lua si pe tine!