Relatiile la distanta nu merg in general.
Merg doar in cazul in care ati fost impreuna, unul langa altul, o vreme, iar unul dintre voi a trebuit sa plece pentru o perioada!
Nu sunt bune si nu te sfatuiesc sa ai una. sunt prea multe certuri din cauza neincrederii!
Este greu sa ai o relatie la sute de km distanta, gandeste-te ca e mult mai bine sa ai pe cineva care sa fie langa tine in adevaratul sens al cuvantului.
O părere bună. O relație la distanță poate continua mult timp dacă ambii parteneri au încredere unul în celălalt.
Bine punctat; )
Eu știu două suflete care s-au întâlnit la un moment dat.
Oare cine sa fie...
Nu știu. Oare? Ador să zic oare.
Pai ai zis ca stii...
Păi știu.Eram sarcastică.
E o încercare care chiar stabilește dacă acolo chiar există iubire cu adevărat. De obicei asemenea relații nu țin mult deoarece e o raritate iubirea sinceră, iar la o încercare cât de mică se destramă imediat totul.
Merg numai daca distanta e temporara (de exemplu, unul dintre ei pleaca la niște cursuri in alta tara, pe o perioadă de un an).
Dar sa te arunci într-o astfel de relație, fara sa stii in ce condiții si pentru cat timp, e o prostie. Pe termen lung te saturi de telefon, Skype si mesaje si simti nevoia de contact fizic. Si nu mă refer la sex, ci pur si simplu la a te vedea cu celalalt, a-l tine de mana, a-l privi in ochi, a va imbratisa, a va saruta etc. O relație la distanță nu o să se compare niciodată cu una reala. Iar dragostea nu e suficienta.
Ai dreptate.
Chiar deloc deloc la sex?
Si la sex. Desi ma îndoiesc ca la distanta se sta abstinent 100%. Mai ales la revederile de o data la 2-3 luni.
Eu sunt de parere ca relatiile la distanta nu sunt de durata din mai multe motive:
Intr-adevar cu tehnologia din zilele noastre poti pastra legatura usor cu o persoana anume dar nu e acelasi lucru nu se compara asta cu o relatie adevarata si nu ai putea sa o vezi foarte des sau sa o imbratisezi sa o saruti nu ar fi acelasi lucru sa stai in fata unui monitor si sa vorbesti cu cineva pe sckipe sau facebook sau mai stiu eu ce asta nu se compara asta cu o relatie adevarata apropiata ar fi foarte greu sa accepti asta.
Aceea atractie pentru persoana respectiva ar incepe usor sa dispara si nu ar mai fii la fel si ai fii trist.
De aceea cred ca astfel de relatii nu sunt de durata intr-adevar ai zice ca merge dar peste putin timp nu vei mai crede asta.
Salut! Parerea mea este ca relatiile la distanta sporesc intensitatea sentimentelor.Benificiile sunt:
1.O mai buna comunicare
2.Interactiuni mai consistente
3. Aprecierea partenerul un pic mai mult.