Cuplu imatur! N-ar fi o problema de imaturitate daca, diferenta de 5 ani, s-ar referii la varste de peste 20 de ani.
Părerea mea e că nu vârsta contează într-o relaţie, contează ca ambii parteneri să se iubească, să se respecte şi să fie fericiţi împreună!
Relatia va contine destul de mult sex - el e la varsta la care corpul ii cere iar ea incepe sa descopere placerile ascunse (da stiu, sunt unele care o fac de la 12 ani dar hai sa fim seriosi totusi).
Ea va creste, va merge la o facultate (poate chiar in alt oras). Oricum ar fi, va descoperi oameni noi, poate va gasi persoane mai interesante si va decide ca poate e mai bine sa se indrepte catre alt om care ii poate oferi mult mai mult decat ce are acum - si nu ma refer neaparat la bani; poate "noul" e mult mai destept, mai ager, chiar mai frumusel, etc.
Diferenta nu e mare dar, ca sa te apuci sa cresti o pustoaica... nu se termina bine aproape niciodata. Iar varsta de 18-25 de ani, in general (nu doar la fete), e plina de tentatii (ai libertatea de a merge la cluburi, mare, munte, strainatate, de a face ce doresti fara sa dai explicatii), se descopera multe chestii interesante (toate tipurile si pozitiile de sex, sex in grup, etc - este o realitate, sunt multe tinere care mai practica si cate-un mic gang-bang), etc etc etc.
Sunt enorm de multe de spus dar e mult de scris. Oricum ideea, in viziunea mea, e ca relatia ar merge chiar si cu o diferenta de varsta mai mare dar... macar daca ea ar avea un 25-27 si el un 30-32. E chestia aia ca amandoi ar cam stii cu ce se mananca una sau alta si nu ar descoperi lucruri noi zi de zi.
Putin ciudat, dar daca se iubesc si se inteleg, nu trebuie sa ia in seama ce zice lumea. Gurile rele se gasesc la tot pasul! Insa daca iubirea lor e mare vor trece peste asta.
Buna.
Depinde...Daca se iubesc, e in regula.Dar fata trebuie sa aiba grija sa nu profite de ea.
Sunt de parere ca la tine o sa iti trebuiasca plimbari prin parc,tinut de manan si pupici inocenti in timp ce lui o sai trebuiasca sex, party-uri de la care numa treaz nu o sa vina, si multe alte femei cand nu esti tu in jur
Parereal mea e ca intr'o relatie nu conteaza varsta atat de mult.de exemplu intre ai mei sunt 6 ani diferenta. dar cum a fost intre columbeni? in fine, intelegi tu. parerea mea e ca nu are nimic.
Nu văd nicio problemă. Se spune că băieţii se maturizează mai greu, deci e bine să fie puţin mai mari.
Pai asa este la baieti, cauta fete mai mici de varsta
si chiar si fetele prefera baietii mult mai mari ca ele
Stii.era aia cu dragostea nu are varsta.deci? SI o data cand am fost la tara a zis un batran ca trebuie sa imi gasesc un baiat cu cel putin 5 ani mai mare.deci?
Dragostea nu are varsta dar totusi...gandeste-te ca o fata de clasa a 4 a ar fi cu un baiat de clasa a 9 a, nu suna prea bine :S
Mie mi-a povestit mama...cand era la scoala, o profesoara le spunea tuturor fetelor sa isi gaseask un sot(iubit in cazul tau), cu 7 ani mai mare ca ele, pentru ca baietii sunt cu 7 ani mai copilarosi ca fetele(adica se maturizeaza mai greu)...deci alegerea e buna
Sunt doar 5 ani diferenta, nu e mult
oricum daca si gandirea lor se apropie, sunt foarte okei.
plus ca nu conteaza varsta.
Cred ca nu conteaza virsta cit timp 2 oameni se iubesc.Eu cu prietenul meu avem aceasta diferenta de virsta si avem deja 3 ani impreuna. Cind un partener e mai mare, e perfect pentru ca iti da sfaturi bune, te ajuta in orice.Sunt pro la asa relatii,dar totusi trebuie sa fim atente, si daca exagereaza sau vrea altceva decit pot i sai oferi, spune stop
Pai.nu e o dif d varsta foarte mare dar nici foarte mica. dupa parerea mea. daca se iubesc care ar fi problema?!
NU pot spune nimic dar. nu ar trebui sa existe pentru binele baiatuluui =>va ajunge la CORUPERE DE MINORI
Buna! Sti nu prea conteaza varsta daca intre cei doi este ceva serios.Doar ca daca fata e minora si baiatul major...ar cam trebui sa aiba grija si oricum daca esti tu sau altcineva ...ai grija!
verosweet întreabă: