| DariusB1203 a întrebat:

Ce părere aveți despre incest?

11 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Salut, pe vremea regilor existau metoda casatoriilor intre rude apropiate si din 10-15 copii cati faceau daca iesea unul doi normal, in rest toti aveau probleme de sanatate, cred ca esti de acord cu mine ca nu e deloc o solutie buna sa se mai ajunga la incest ca in acele vremuri demult apuse, de ce crezi ca tiganii astia chiar daca nu sunt bine hraniti si imbracati nu se imbolnavesc, ei provin din rase diferite, amestecaturi si tocmai asta ii face mai sanatosi, deci incestul este interzis atat prin lege cat si prin moralitate tocmai ca sa nu se ajunga iar sa se nasca retardati.

| A02Sniper a răspuns:

Cel mai bun raspuns de la vocea, dar daca e o verisoara/matusa buna... aici e alta treabarolling on the floor, oricum nu cred ca ar trebui sa incerci ceva.

| danay72 a răspuns:

Pe lângă faptul ca este păcat este și periculos sa ai copii din incest, pot ieși cu probleme mari de sănătate mintală.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O parere foarte proasta, bazata pe argumente morale si legale.
Incestul este infractiune in Romania, conform Codului penal, citez:
"ART.377.Incestul  
  Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani."

| BlackRose03 a răspuns:

Mi se pare un pacat, ceva anormal care provoaca sila si sfideaza legile naturii, mi-e mila de acei copii care ajung sa sufere de probleme mintale din cauza placerilor egoiste ale parintilor.Persoanele care fac asta nu au dreptul la viata, adica distrug alte vieti(copiii lor care ajung pe lume)pentru "iubirea" lor iesita din comun.Nici animalele nu fac asta decat in cazuri extreme.

| Deaad a răspuns:

O foarte proasta parere.

| mgtow a răspuns:

Atat timp cat se fwt cu cine vor asa s incestul e normal in ziua de azi, rusoaicele isi *** fiii toata ziua, americanii se fwt cu mamele, sora, tata si asa mai departe

| Ionut621 a răspuns:

Gandeste-te un pic stramosii nostri cum s-au inmultit sau au aparut asa din senin? Daca stai sa o iei logic noi suntem frati cu totii... Asa fa ce te ghideaza inima si ceea ce crezi tu ca e mai bine happy
Dar protejeaza-te daca o faci sa nu ai vreo problema dupa, un copilas laughing

| AFR81 a răspuns:

Dezgustator, anormal, penal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scarbos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o parere