| Alinaalina1994 a întrebat:

Buna,ce pot face daca barbatul meu nu ma lasa sa umblu pe telefon, su vreau sa mentionez aici ca si-a schimbat parola de pe aplicatia bancii si l-am prins inainte ca jucq jocuri onli e pe bani

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca vrea sa se ascunda de tine gaseste metode, faptul ca il prinzi il face doar sa gaseasca alte metode sa nu afli, ceea ce vreau sa spun e ca daca vrea sa minta, te va minti in continuare si nu prea ai ce face.

| 1onur a răspuns:

Aveți comportamente de copii amândoi.

îți spun Adevărul și realitatea mea. Dacă într-o relație Adevărată există loialitatea încrederea Adevărată relația aia o să fie una de invidiat nimeni nu se atinge de voi și nici nu vor avea cum să vă distrugă sau separe vreodată.

Dar dacă într-o relație există ascunzișuri secrete față de voi doi și nu sunteți sinceri loiali față de voi doi atunci pierdeți amândoi la sigur 100%la100 cu minciuna niciodată nu va ține o relație niciodată. Minciuna într-o relație ascunzișurile într-o relație abuzurile certurile bătăile amenințările într-o relație dezbină relația o distrugre la sigur. Cum sa funcționeze sa mergă o relație când voi doi vă comportați ca niște copii este "normal" ce faceți voi doi?

| Alinaalina1994 explică (pentru 1onur):

Mulțumesc pentru rasp, dar nu e asa cum ziceti dumneavoastră, in primul rand eu am doi copii, si in al doilea rand joaca din alocatiia copiilor, credeti ca e corect?

| 1onur a răspuns (pentru Alinaalina1994):

Doamnă alina aveți tot dreptul sa nu fiți de acord cu mine eu dau răspunderile după Adevărul meu și realitatea mea propie considerând eu cum ar fi normal.

Da Doamnă alina dar eu n-am știut ca sunteți o mamă alor doi copii. Am crezut fiind un cont nou ca sunteți la început de drum amândoi și abia vați cunoscut într-un timp de câteva luni și a-ți început sa va ascundeți unul de celălalt și am explicat mai sus nu aveam de unde ști ca sunteți mama alor doi copii și soțul tău să cheltuie alocația copilor voștri pe jocuri sau face el acolo...

Sunt total de acord cu Dumneavoastră dacă considerați că răspunsul meu la întrebarea pe care ați pus-o nu este ce trebuie sa nu rezonați cu răspunsul eu niciodată nu am spus n-am afirmat nicăieri că "eu am dreptate mereu" și eu sunt un muritor și eu sunt un om și eu pot greși și eu pot da un sfat greșit ne adecvată la locul lui și eu pot spune la rândul meu câte-o prostie da pot greșit și bine înțeles din greșeala mea pot învăța și eu luând un sfat de la un om mai trecut prin viață mai călit în viață în anumit privințe a-și ascult cu toată inima și tot sufletul meu un sfat bine venit pentru binele meu.

Am observat și eu că unele răspunsuri de alea mele pe care le dau si mile asum nu rezoneză nu este la același nivel de înțelegere sau de anumite păreri sau opini diferit eu sunt de acord că este normal ca toți sa aveți o viziune diferită asupra vieți persoanele prin trăirile experiențele întâmplările noastre personale. Eu accept un sfat bine venit și bine primit fiindcă nu sunt a tot știutor și nu voi trăi pe lumea asta aflând totul știind totul și eu la rândul meu învăț știu de la oamenii trecuți prin viață sau prin greșelile mele. Eu sunt de acord că suntem diferiți și asta cred eu că este ceva frumos și bun si absolut normal.Sunt de acord sa nu fiți de acord cu mine și sa avem părerea opini diferit asupra vieți.

Eu n-am venit aicia sa am dreptate eu nu sunt aicia sa am dreptate eu sunt aici pentrucă că știu și eu la rândul meu și sunt conștient că pot învăța și eu la rându meu un sfat de la un om care este mai trecut prin viață față de mine nu sunt aicia să fac certă nu sunt aicia să mă cert cu nimeni sau să deranjez pe cineva dacă cineva consideră că nu-și dorește sa aibă de aface cu mine sau nu este de acord cu mine eu am lăsat inteționt cele 3 opțiuni de a alege un om in privința mea ce consideră el... dacă vrea sa vorbim dacă vrea să mă ignore și așa mai departe atâta tot.

| Alinaalina1994 explică (pentru 1onur):

Mulțumesc frumos pentru răspuns si pentru sinceritate, e doar am cerut un sfat, el o tine asa cam de vreo 3 luni, si am mai avut un conflict cu el anul trecut pe aceeasi treaba si a fost vorba de mii de euro si l-am iertat, avand 2 copii nu stiu ce pot face

| 1onur a răspuns (pentru Alinaalina1994):

Mergeți cu el la Biserică. Să jure de față cu Dumnezeu și de față cu Dumneavoastră și copii că nu mai face o prostie gravă ca asta.

| bannedMF a răspuns:

Nu prea ai ce face, banii lui, deci.