anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa ii recastig increderea unei persoane la care tin foarte mult? Am gresit cu anumite lucruri fata de acea persoana, de exemplu nu am pastrat secretele si asta l-a dezamagit, dar am facut-o numai pentru ca sa ii arat altei persoane ca sunt oameni mult mai buni si care ma merita si ma apreciaza. Acum as vrea sa ii recastig increderea celui la care tin, sa vada ca nu sunt o mincinoasa, mai ales ca la inceput avea o parere foarte buna despre mine. Astept idei! Funda+Vot.

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Eu zic sa-i zici adevarul, de ce ai facut asta! Sigur te va intelege! Un prieten iarta atunci cand gresesti! Spune-i ce ai pe inima, ca reprezinta mult pentru tine si te doare sa vezi ca intre voi nu mai este acea armonie ca inainte! Eu zic sa cumperi o iconita si sa i-o daruiesti si sa-i zici ca acea iconita va veghea asupra prieteniei voastre sigur vei impresiona! Multa bafta!

2 răspunsuri:
| Cookie21 a răspuns:

Cumpara acelei persoane un ursulet.Va realiza ca tii la el/ea. Funda?

| Milkyleaves a răspuns:

Buna.Mi-as dori ca impreuna sa gasim solutii la intrebarile care te framanta.Ce-ai spune daca mi-ai povesti detaliat ceea ce ai pe suflet?E-mailul meu este:fogelline.oasis@yahoo.com.Te astept cu tot dragul :-).Doamne ajuta!